Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΥΟ(2) ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ


Λαύριο – Πιερικός Αρχέλαος

Δημήτρης Γαλάνης:
«Το έργο μας είναι πολύ δύσκολο καθώς παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε
πολύ συνεπείς σε όλους τους αγωνιστικούς στόχους»
Θόδωρος Πανάρας:
«Η αποστολή μας είναι δύσκολη, αλλά έχουμε στην ομάδα μας μεγάλη πίστη και θεωρώ ότι αν είμαστε ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε»

Το Σάββατο στις 5,00 μ.μ. στο Λαύριο

Για μια ακόμη φορά φέτος ο Πιερικός Αρχέλαος αγωνίζεται στην Αθήνα, όπου το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου θα παίξει με την ομώνυμη ομάδα.

Ένα παιχνίδι που η μεν γηπεδούχος θέλει τη νίκη να «σκαλώσει» στις πρώτες θέσεις για την άνοδό της στην Α2 και η δε φιλοξενούμενη για να παραμείνει στην Α2.

Οπότε θα γίνει και πάλι ένα δυνατό παιχνίδι για το οποίο η αποστολή του Πιερικού Αρχελάου θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά την καθιερωμένη προπόνηση.

Για τον αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης και ο καλαθοσφαιριστής Θόδωρος Πανάρας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr δήλωσαν τα εξής:

Δημήτρης Γαλάνης – προπονητής: «Παίζουμε με την ομάδα με τη μεγαλύτερη συνοχή, καθώς οι παίκτες της είναι πολλά χρόνια μαζί και παράλληλα με την πιο ευτυχισμένη ομάδα στην κατηγορία, γιατί εδώ και πολλά χρόνια έχουν ξεκάθαρους ρόλους. Οι μεταγραφές που κάνουν είναι συγκεκριμένες και ακολουθούν συγκεκριμένο πλάνο. Το έργο μας είναι πολύ δύσκολο καθώς παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε πολύ συνεπείς σε όλους τους αγωνιστικούς στόχους για να έχουμε έτσι τύχη στο παιχνίδι».


Θόδωρος Πανάρας – καλαθοσφαιριστής: «Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αφού παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα που έχει ομοιογένεια και μερικοί από τους αθλητές του Λαυρίου παίζουν πολλά χρόνια μαζί. Η αποστολή μας είναι δύσκολη, αλλά έχουμε στην ομάδα μας μεγάλη πίστη και θεωρώ ότι αν είμαστε ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε».

● Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Διαμαντής, Ξάνθος και Πίγκας.

*
Ο «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» της Κατερίνης
χορηγός του Πιερικού Αρχελάου



Και η Θ. ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ που αντιπροσωπεύει το «ΓΕΡΜΑΝΟ» στην Κατερίνη επί της οδού Ειρήνης 9, είναι στους φετινούς χορηγούς του Πιερικού Αρχελάου. Και σ΄ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η αγάπη και η στήριξη των φίλων της ομάδας είναι έμπρακτη.