Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Διακήρυξη Επαναληπτικού Διαγωνισμού προμήθειας υλικών κτηνιατρικής


Πρόχειρος επαναληπτικός διαγωνισμός με κριτήριο κατακύρωσης τη Χαμηλότερη Τιμή και με βάση τις τεχνικές προδιαγραφές της διακήρυξης, για την ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ‘ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ
ΖΩΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ’.

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 40.000,00 €, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.


Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στην αίθουσα συσκέψεων του Τμήματος Προμηθειών, Β.Ηρακλείου 12 , 8ος όροφος στις 03/11/2011 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 10 π.μ.
Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να αποστείλουν προσφορά με οποιοδήποτε τρόπο, καθημερινά από τις 8:30 έως τις 14:30, μέχρι και την προηγούμενη της διενέργειας του διαγωνισμού. Προσφορές που θα κατατίθενται μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα θεωρούνται εκπρόθεσμες και επιστρέφονται.
Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους προσφέροντες για εκατόν είκοσι (120) ημέρες τουλάχιστον, από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού. Η ισχύς της προσφοράς μπορεί να παρατείνεται εγγράφως, εφόσον τούτο ζητηθεί από την Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού, πριν την λήξη της, κατ’ ανώτατο όριο για χρονικό διάστημα ίσο με το προβλεπόμενο από την παρούσα προκήρυξη. Μετά τη λήξη και του χρόνου παράτασης ισχύος της προσφοράς, εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα στο άρθρο 13 του Π.Δ. 118/2007 (Φ.Ε.Κ. 150/Α/10.07.2007).
Οι υποψήφιοι απαιτείται να υποβάλλουν μαζί με την προσφορά τους στον κυρίως

Φάκελο Εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό (5% του προϋπολογισμού των υπό προμήθεια ειδών για τα οποία θα καταθέσουν προσφορά , συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.), με χρόνο ισχύος ένα (1) μήνα επιπλέον από τη λήξη ισχύος των προσφορών , ήτοι (150) ημερολογιακές ημέρες.

Προσφορά, που ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο του προβλεπόμενου, απορρίπτεται .

Η αποσφράγιση των προσφορών γίνεται Δημόσια και ενώπιον της Επιτροπής διαγωνισμού και αποσφράγισης προσφορών.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν :

1.Όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα

2.Συνεταιρισμοί

3.Ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά.

Η γραμματειακή υποστήριξη, στο πλαίσιο της διενέργειας του διαγωνισμού, θα γίνει από την υπάλληλο του Τμήματος Προμηθειών, Μαρία Μιχαηλίδου.

Τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με τους όρους της διακήρυξης παρέχονται από το Τμήμα Προμηθειών, Β. Ηρακλείου 12, 7ος όροφος, τηλ. 2313 330088 και τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, τηλ. 2310 478677.

Αρχείο:
2011_10-25_Διακήρυξη_Επαναληπτικού Διαγωνισμού προμήθειας υλικών κτηνιατρικής