Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Παπανδρέου ή Βενιζέλος στις εκλογές;

Aggregate Logo
Από τη μια μεριά βλέπει ότι ο Παπανδρέου ετοιμάζεται να… ξεπουλήσει ότι έχει απομείνει από την Ελλάδα, και από την άλλη ότι τον πιέζει, σύμφωνα με πληροφορίες, να αναλάβει την πρωθυπουργία
και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.
Ο Βενιζέλος έχει πραγματικά σοβαρό πρόβλημα τώρα καθώς μετά την συμπόρευση με τον Παπανδρέου και την ταύτιση του με την καταστροφική πολιτική, αν πει όχι στη μεταβατική πρωθυπουργία της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ μπορεί να βρεθεί εκτός του κάδρου των εξελίξεων.
Αν πάλι πει ναι , είναι πιθανόν να ηγηθεί ενός κόμματος που μόλις και μετά βίας θα ξεπεράσει το 15% στις κάλπες , σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις , οπότε κινδυνεύει να ταυτιστεί με μια τέτοια οδυνηρή ήττα και να ανακατευτεί με τα συντρίμμια που δημιούργησε ο Παπανδρέου.
Πέρα από αυτά , είναι και η επόμενη μέρα της Ελλάδας που δεν διαγράφεται καθόλου καλά καθώς όπως φαίνεται το «κούρεμα» του 60% θα οδηγήσει τη χώρα σε χρεοκοπία.
Αν μείνει πάντως έξω από τον χορό τώρα και η Ν.Δ. δεν βγάλει αυτοδυναμία , τότε θα έχει πιθανότητες να παίξει ρόλο, υποστηρίζουν συνεργάτες του υπουργού Οικονομικών.


http://www.kentrinews.gr/