Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Τον συνέλαβαν 100 φορές

50χρονος άντρας βρίσκεται στα χέρια των αρχών για εκατοστή φορά. Όλα αυτά για μερικές κάλτσες και εσώρουχα (Pic)
Είναι δύσκολο να καταφέρεις κάτι για εκατό διαδοχικές φορές. Αυτό, όμως που πέτυχε ο Joseph
Wilson μοιάζει σχεδόν ακατόρθωτο. Ο εν λόγω κύριος κατάφερε να συλληφθεί για... εκατοστή φορά.
Ο Wilson συνελήφθη, αφού πρώτα είχε κλέψει από κατάστημα εσώρουχα και κάλτσες συνολικής αξίας 128 ευρώ.
Υπάλληλος του υποκαταστήματος Bealls στο λιμάνι του St. Lucie ανέφερε ότι εντόπισε τον 50χρονο άντρα να φεύγει από το κατάστημα ρούχων με πράγματα κάτω από την μπλούζα του.
Ο ύποπτος γα να ξεφύγει από την αστυνομία πήδηξε μέσα σε ένα λευκό σταματημένο βαν και σύμφωνα με πληροφορίες φώναξε στον οδηγό να το "απογειώσει". Το αντίθετο, όμως, έκανε ο οδηγός κι έτσι ο  Wilson διέφυγε από την αντίθετη πλευρά του οχήματος.

 Θα τα είχε καταφέρει, αν ένας μάρτυρας δεν έβρισκε τον δράστη να κρύβεται πίσω από ένα σκουπιδοτενεκέ και μερικούς θάμνους λίγο παρακάτω.
Όταν πέρασε πια στα χέρια των αρχών, ύστερα από ανθρωποκυνηγητό ο 50χρονος δήλωσε πως έτρεχε και σταμάτησε για να πάρει μία ανάσα.
Οι πρώτες 99 συλλήψεις του περιλαμβάνουν 37 κακουργήματα και 47 πλημμελήματα. Ακολουθούν ακόμα 15 άλλες κατηγορίες, ενώ έχει καταδικαστεί 35 φορές.
Γι αυτή την υπόθεση ωστόσο, ο Wilson κατηγορείται για μικροκλοπή και αντίσταση κατά την ανάκτηση περιουσίας, ενώ κρατείται από την αστυνομία μέχρι να πληρωθεί εγγύηση 20.000 δολαρίων.

http://news247.gr/ & http://tosokaki.blogspot.com/2011/10/100_24.html