Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Συνάντηση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης Α. Μυστρίδη με τον Δήμαρχο Πύδνας – Κολινδρού Ε. Λαγδάρη

      Με τον δήμαρχο Πύδνας – Κολινδρού  κ. Ευάγγελο Λαγδάρη συναντήθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστης Μυστρίδης στο δημαρχείο, στο Αιγίνιο.

     Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών με την συνεργασία των δημάρχων, ώστε να υπάρχει αλληλοενημέρωση και κάλυψη τυχόν αναγκών που θα προκύψουν.
     Ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού κ. Λαγδάρης εξέφρασε την ανησυχία του για τα δημοσιεύματα  που αφορούν στο ενδεχόμενο να κλείσουν αγροτικά ιατρεία σε διάφορα χωριά, αφού αυτό θα σήμαινε ταλαιπωρία  για τους κατοίκους του δήμου.  
    Από την πλευρά του ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μυστρίδης αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έχουν γίνει για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο νοσοκομείο, και πρόσθεσε πως στόχος είναι σε συνεργασία με τους δήμους να καλύπτονται οι ανάγκες και να λύνονται τα όποια προβλήματα πιθανών παρουσιάζονται.
    Οι δυο άνδρες συμφώνησαν να έχουν  τακτική επικοινωνία και το επόμενο διάστημα να επισκεφτούν μαζί το Κέντρο Υγείας Αιγινίου. 

                                                                                      

                                                                                               Ο Διοικητής
                           
                                                                                            Μυστρίδης  Ανέστης