Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Δήμος Κατερίνης: Επισκευές και συντηρήσεις στα δημοτικά σχολεία

 Η εξασφάλιση των απαραίτητων προϋποθέσεων για την στήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας βρίσκεται στο επίκεντρο των καθημερινών
παρεμβάσεων της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου. 


Στο πλαίσιο αυτό, εργασίες επισκευής - συντήρησης στα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Κατερίνης, όπως ελαιοχρωματισμοί εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, εξωραϊσμός των σχολικών αυλών κ.α. εκτελούνται σε όλη τη διάρκεια της σχολικής περιόδου.


Τις παρεμβάσεις στα δημοτικά σχολεία συντονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργο Ίτσιο, τους κατά τόπους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και σε επικοινωνία με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων.


Τις ημέρες αυτές, οι εργασίες σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Μοσχοχωρίου Ευθύμιο Κατσαντώνη, επικεντρώθηκαν στον ελαιοχρωματισμό των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων του δημοτικού σχολείου - νηπιαγωγείου Μοσχοχωρίου.


Αναφερόμενος στις εργασίες, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος σημειώνει σε δήλωσή του:«Όπως έχει επισημάνει ο Δήμαρχος  Σάββας Χιονίδης, ο Δήμος μας επενδύει σταθερά στην παιδεία. Ιεραρχώντας λοιπόν τις ανάγκες όλων ανεξαιρέτως των σχολικών μονάδων συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις σε όλη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, όπου κρίνονται απαραίτητες».