Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Θεατρική παράσταση «Οι αταίριαστοι» από το Μιούζικαλ τσέπης του Μιχάλη Μητρούση στο Πανόραμα!

Τη θεατρική παράσταση «Μαίριλυν-Μίλερ: Οι αταίριαστοι», που ανεβάζει η μουσικοθεατρική ομάδα «Μιούζικαλ τσέπης» του Μιχάλη Μητρούση παρουσιάζει τις επόμενες ημέρες η
αντιδημαρχία πολιτισμού, αθλητισμού και νεολαίας του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. Μια κοσμοπολίτικη παράσταση στο επίκεντρο της οποίας θα βρεθεί η ζωή της θρυλικής Μαίριλυν Μονρό, ο δεσμός της με τον Τζον Κένεντι και σχέση της με το συγγραφέα Αρθουρ Μίλερ.
 Σκηνοθέτης της παράσταση ο έμπειρος Μιχάλης Μητρούσης, που προσεγγίζει τη σταρ του Χόλιγουντ ως εξής: «Σας καλωσορίζω με το ''Μιούζικαλ Τσέπης'' στην παράσταση ''Μαίριλυν - Μίλερ: Οι αταίριαστοι''. Όλοι εμείς οι θαυμαστές της Μαίριλυν Μονρό δουλέψαμε σ’ αυτή τη μουσικοθεατρική παράσταση, για να σας θυμίσουμε την εποχή και τα τραγούδια της αιώνιας ξανθιάς, καθώς και για να φωτίσουμε μέσα από το κείμενο της Μαρίας Φραγκουδάκη διάφορες πλευρές της προσωπικότητας της Μαίριλυν Μονρό».

 Το κείμενο της παράστασης έγραψε η Μαρία Φραγκουδάκη, τα σκηνικά και τα κοστούμια ετοίμασε ο Μιχάλης Μητρούσης, η σκηνοθεσία ανήκει επίσης στον Μιχάλη Μητρούση, ενώ την ενορχήστρωση των τραγουδιών έκανε ο Γιάννης Μιχαήλ.  Παίζουν οι ηθοποιοί Γιώργος Μπούγος ως Άρθουρ Μίλερ  και δημοσιογράφος-Μπομπ, η  Μαρία Φραγκουδάκη ως Μαίριλυν Μονρό και ο Μιχάλης Μητρούσης ως αφηγητής.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Μαΐου, στις 8 το βράδυ, στο Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» του Πολιτιστικού Κέντρου στο Δημαρχείο Πανοράματος. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.