Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Πιστοποίηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC) του 2ου τμήματος Διασωστών, για το έτος 2015 στις πρώτες βοήθειες BLS/AED

Στις 03 Μαΐου 2015  ημέρα Κυριακή και ώρα 16:00, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  η πιστοποίηση του  δεύτερου τμήματος  Διασωστών  για το έτος 2015,
από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης ( ERC) της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας ,τον Πρόεδρο της Δ.Ο.Π.  και ειδικό Καρδιολόγο Κο. Θεόδωρο Γρηγορόπουλο και τον  Κο. Νικόλαο  Γκούρτσα  Διευθυντή προγράμματος του (ERC).
     Μετά το πέρας του σεμιναρίου  και της συνεχόμενης πρακτικής αξιολόγησης δόθηκαν επάξια  οι πιστοποιήσεις στους νέους Διασώστες.
    Ο Πρόεδρος και οι εκπαιδευτές της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας ευχαριστούν θερμά τους εκπαιδευόμενους για την άψογη συνεργασία κατά τη διάρκεια των εκπαιδεύσεων και της πιστοποίησης.
     Οι εγγραφές για τα νέα τμήματα Διασωστών συνεχίζονται κανονικά στα γραφεία του χώρου στέγασης της ομάδας μας στην οδό Νοσοκομείου 2 (Παλιό Νοσοκομείο).
     Τρόποι επικοινωνίας :
Με τη  Γ. Γραμματέα Κα. Μαρία Αμβροσιάδου στο τηλ. 6972921777,
ή να στείλετε e-mail στο     diasostikiomadapierias@yahoo.gr .

Για φωτογραφικό υλικό έτσι ώστε να δείτε τις δράσεις μας μπορείτε να επισκεφτείτε το site www.rtp.gr ή να μας βρείτε στο face book πληκτρολογώντας: Διασωστική Ομάδα Πιερίας.


Με εκτίμηση