Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ-ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δεύτερη ευκαιρία για ενεργό  σεξουαλική ζωή σε όσους πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία δίνει η επιστήμη με την επαναστατική θεραπεία της
αγγειογένεσης!

Η θεραπεία  γίνεται με κρουστικά κύματα-χωρίς φάρμακα, έχει μόνιμο αποτέλεσμα, είναι  ανώδυνη , μη επεμβατική και χωρίς καμία παρενέργεια.

«Οι άνδρες , των οποίων η στυτική δυσλειτουργία οφείλεται σε πρόβλημα αγγείων, μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας σε ποσοστό 80%  έχουν φυσιολογικές σεξουαλικές επαφές χωρίς να χρειάζονται ούτε φάρμακα , ούτε ενέσεις»τονίζει ο διαπρεπής ουρολόγος -ανδρολόγος κ Κώστας Ρόκκας διευθυντής του Ιατρείου Ουρολογίας Ανδρολογίας στην  Αθήνα .

Σύμφωνα με τα παγκόσμια στατιστικά στοιχεία τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η θεραπεία αυτή αποκαθιστά την στυτική λειτουργία βελτιώνοντας τόσο την διάρκεια όσο και την σκληρότητα της στύσης. Μετά το τέλος της θεραπείας σε ποσοστό 80% οι ασθενείς μπορούν να έχουν φυσιολογικές σεξουαλικές επαφές χωρίς να χρειάζονται ούτε φάρμακα , ούτε ενέσεις.


ΜΑΣΤΙΓΑ  Η  ΣΤΥΤΙΚΗ  ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Η στυτική δυσλειτουργία τείνει να εξελιχθεί σε παγκόσμια ανδρική μάστιγα  καθώς σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες το 2025 περισσότερα από 322.000.000 άνδρες θα αντιμετωπίζουν πρόβλημα.
 Ένας από τους κύριους λόγους της αύξησης αυτής είναι η σημαντική αύξηση του μέσου όρου ζωής που αποτελεί και κύριο προδιαθεσικό παράγοντα για την εμφάνιση στυτικών διαταραχών.
Τα αίτια τις στυτικής δυσλειτουργίας μπορεί να είναι οργανικά η ψυχογενή αλλά και μεικτά. Από τα οργανικά συχνότερα και πιο σημαντικά είναι τα προβλήματα αγγείωσης του πέους .
«Το πέος είναι ένα όργανο που για να αποκτήσει σκληρή στύση θα πρέπει να γεμίσει με αίμα και αυτό το αίμα να διατηρηθεί μέσα στα σηραγγώδη σώματα του , για όσο διάστημα διαρκεί η σεξουαλική επαφή»αναφέρει ο κ Ρόκκας και συμπληρώνει .
«Μέχρι πρόσφατα για την αντιμετώπιση της αγγειακής στυτικής δυσλειτουργίας οι πάσχοντες έπαιρναν  είτε  φάρμακα  από το στόμα,(τα οποία αυξάνουν παροδικά την αιμάτωση του πέους), είτε έκαναν χρήση ενδοπεϊκών ενέσεων οι οποίες γίνονται 15 λεπτά πριν τη σεξουαλική επαφή  και η δράση τους διαρκεί μία ώρα».
 Εκείνο που επισημαίνουν  οι ανδρολόγοι όσον αφορά  τη νεα θεραπεία  σε σχέση με τις προηγούμενες είναι ότι τα φάρμακα  και οι  ενέσεις είναι  θεραπεία  συμπτωματική και όχι μόνιμη. Αντίθετα η θεραπεία της αγγειγένεσης προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα.
Η δημιουργία των νέων αυτών αγγειακών κλάδων βελτιώνει σταδιακά και την λειτουργία της στύσης σε ασθενείς με αγγειακού τύπου στυτική δυσλειτουργία. Ο ειδικός ιατρός μετά από τον κατάλληλο έλεγχο αποφασίζει ποιος ασθενείς έχει τα χαρακτηριστικά για να μπεί σε αυτήν την επαναστατική θεραπεία.