Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Τ.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ: "Την επόμενη μέρα χρειάζεσαι δυνατό ΚΚΕ!"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Τ.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

Την επόμενη μέρα χρειάζεσαι δυνατό ΚΚΕ!
Δυνατή λαϊκή αντιπολίτευση. Συμμαχία και πάλη για την ανατροπή


Η νέα χρονιά ξεκινά με εκλογές σε γνώριμο σκηνικό. Εκβιασμοί, τρομοκρατία, υποσχέσεις για δήθεν “εύκολες” λύσεις, αυταπάτες, ψέματα, καινούργια κόμματα (αλλά με πανάρχαιες θέσεις και σκουριασμένα υλικά).

Σ’ αυτό το “έργο” τα κόμματα του συστήματος μάς θέλουν θεατές στη γωνία να επιλέγουμε ανάμεσα σε παλιούς και νέους “σωτήρες”.
Παρά τις διαφορές τους, τις αντιθέσεις και τις κόντρες τους, τόσο η συγκυβέρνηση όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση, όλα τα κόμματα του συστήματος αναγνωρίζουν το χρέος, αποδέχονται το αντιλαϊκό πλαίσιο της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, το δρόμο που μας έφερε ως εδώ σήμερα.

Εμάς δε μας ταιριάζει ο ρόλος του “κομπάρσου”! Σωτήρες υπάρχουν μόνο στα παραμύθια και όχι στην πραγματική ζωή.
Το ΚΚΕ απευθύνεται σε σένα με εμπιστοσύνη. Γνωριζόμαστε, έχουμε συναντηθεί στη δουλειά, το σχολείο, τη σχολή, στο 5μήνα και στην ουρά του ΟΑΕΔ. Τραβάμε τα ίδια ζόρια. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε στην ίδια “πλευρό” της ζωής, Θέλουμε να μοιραστούμε τα ίδια όνειρα.

Γι’ αυτό λέμε: Αρκετά! Δεν τους χαρίζουμε τα χρόνια μας και τα όνειρά μας! Φτάνει πια με τα ψέματα των κομμάτων της ΕΕ και του συστήματος. Στις 26 Γενάρη, την επόμενη των εκλογών, πρέπει να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το μέλλον που μας αξίζει. Για να παλέψουμε από καλύτερες θέσεις για τις σύγχρονες ανάγκες μας, για να μη ζήσουμε με ψίχουλα. Για να δυναμώσει η κοινή δράση ενάντια στον κοινό εχθρό: Τα μονοπώλια και την εξουσία τους, την ΕΕ, τις κυβερνήσεις που τους στηρίζουν. Για να δυναμώσει η λαϊκή συμμαχία ρήξης και ανατροπής

Για αυτό χρειαζόμαστε ένα πολύ δυνατό ΚΚΕ!




Τ.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ