Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΙΖΑΜΠΕΛ ΔΕΔΕ: "ΕΝΟΧΛΏ ΜΉΠΩΣ???"

 Επειδή κάποιοι ενοχλήθηκαν με την απόφαση να δηλώσω υποψηφιότητα με τους ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ του Πάνου Καμμένου για τις βουλευτικές εκλογές αρχίζουν και
λένε διάφορα στον κόσμο ή μάλλον μια και δεν βρήκαν τίποτα άλλο να πουν τονίζουν ότι είμαι "ξένη" και η ψήφος των συνδημοτών τους δεν θα έπρεπε να πάει σε μένα διότι είναι κακό ένας τόπος να έχει ξενομανία !!!…
Σε αυτούς τους »αντίπαλους » υποστηριχτές άλλων κομμάτων απαντώ ως εξής …..
Με έναν παππού από το Μελιγαλά Καλαμάτας και μια γιαγιά από την Σμύρνη πιο Ελληνίδα δεν γίνεται !!!! Το ότι αναγκάστηκαν οι παππούδες μου να φύγουν από την Ελλάδα για να βρουν δουλειά στην Γαλλία ευθύνεται η τότε Κυβέρνηση !!! (σας φαίνεται γνωστό μήπως ??)
Τους έχω επίσης και δυο ερωτήσεις …
1- Θεωρείτε λοιπόν ξένα όλα τα παιδιά των Ελλήνων που αναγκάστηκαν να πάνε στο εξωτερικό για να επιβιώσουν ???? Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει σύμφωνα με την λογική με την οποία μιλάτε για μένα !!!
2- Εσείς που ενοχληθήκατε από την υποψηφιότητα μου τι ακριβώς έχετε κάνει για τον τόπο σας ???
Αυτό που ακολουθεί είναι χειροπιαστές αποδείξεις για το έργο μου όσον αφορά την υποστήριξη και την προβολή του τόπου αυτό… Εδώ έχουν καταγραφεί ΜΌΝΟ όσο έκανα από το 2011 και μετά !!! Είμαι στην Ελλάδα από το 1987 !!!!
Και μία τελευταία διευκρίνιση … Για όλα αυτά τα άρθρα, τα βίντεο και τις φωτογραφίες  ΔΕΝ  πληρώθηκα από ΚΑΝΕΝΑΝ, αλλά ούτε ζήτησα από ΚΑΝΕΝΑΝ λεφτά!!!!…  Όλα έγιναν από αγάπη για τον τόπο αυτό … Εσείς οι κριτές και αντίπαλοι μου τι κάνατε όλα αυτά τα χρόνια ???
Τα πάντα για τον τόπο μας!!!
Με τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, με άρθρα, με βιντεάκια και με φωτογραφίες έγινε η ανάδειξη των προβλημάτων, προτάθηκαν λύσεις, κατατέθηκαν προτάσεις για ανάπτυξη και πραγματοποιήθηκε ουσιώδης προβολή του τόπου μας .
Η οικονομική κρίση, η κατάσταση του οδικού δικτύου τα διόδια,η κατάσταση στα χωριά, η αδιαφορία των τοπικών αρχών,τα προβλήματα με τα πεζοδρόμια και τις ταμπέλες, τα μύδια, τον τουρισμό, τα αξιοθέατα, τα έκτροπα της ΔΕΗ, οι διαμαρτυρίες για το φορολογικό σύστημα, οι εκλογές, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, ο εθελοντισμός, τα προβλήματα στης εκπαίδευση, η κατάσταση στα σχολεία, οι ζημιές της κακοκαιρίας είναι κάποια από τα θέματα που αναφέρθηκαν στα 130 άρθρα του blog: https://isabellededes.wordpress.com/,  στα 140 βίντεο στο youtube ( Isabelle Dedes ), και στα 100 και πάνω άλμπουμ στο facebook ( Isabelle Dedes ) και αγγίζουν πολλά από τα χωριά και τις πόλεις του Νομού Πειρίας !!
Διαβάστε τα κορυφαία άρθρα με τίτλο » Και ο καιρός τρελάθηκε » , »Αντάμωμα στα Ρυάκια » , »Τα καβούρια της Μεθώνης » , »ΕΠΑΛ.. θέλουμε ένα όμορφο και καθαρό σχολείο » , »διόδια Αιγινίου, ένας χρόνος μετά »
Δείτε τα κορυφαία βίντεο με τίτλο » Ποντιακό αντάμωμα 2011 » , » Θεοφάνια Μακρυγιάλου 2015 », »Κορινός ..η Ελληνική Ελβετία » , » Κολινδρός… άναμμα των δέντρων » ,
Δείτε τα κορυφαία άλμπουμ φώτο με τίτλο » Εθελοντικός καθαρισμός στις Αλυκές » , » Τουρισμός στην Πιερία » , » Εικόνες από τα ωραιότερα πεζοδρόμια » , » Γιορτή τσίπουρου στον Κορινό » , » Ομάδα δράσης Κατερίνης » , » Διόδια Αιγινίου » και άλλα πολλά !!!
Αν όλα αυτά δεν είναι απόδειξη αγάπης για τον τόπο μας …. Τότε δεν ξέρω τι είναι…..
ΔΕΔΕ ΙΖΑΜΠΕΛ
Υποψήφια βουλευτής Πιερίας ΑΝΕΛ

https://isabellededes.wordpress.com