Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Α.Ο.Κ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο.Κ ΒΕΡΟΙΑΣ 76-60

Για την 13η αγωνιστική του Α΄ τοπικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, ο Α.Ο.Κ Αιγινιακός κέρδισε στο Αιγίνιο τον Α.Ο.Κ Βέροιας με σκορ 76-60.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι παίζοντας επιθετική άμυνα και βρίσκοντας καλές επιθετικές επιλογές κατάφεραν να προηγηθούν στο 1ο δεκάλεπτο με 20-12. Στο 2ο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο για τις δύο ομάδες, με την ομάδα του Αιγινίου να έχει το πάνω χέρι στο σκορ με 33-26. Στην επανάληψη ο Αιγινιακός ανέβασε την απόδοση του, πιέζοντας περισσότερο στην άμυνα και βρίσκοντας ρυθμό στην επίθεση, κατάφερε να ανεβάσει την διαφορά μέχρι και 20 πόντους για να κλείσει το 3ο δεκάλεπτο στο 58-40. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι κράτησαν την διαφορά σε υψηλά επίπεδα για να τελειώσει το παιχνίδι με σκορ 76-60.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής του Αιγινιακού Ηλίας Λοτζανιώτης δήλωσε τα παρακάτω:
<<Νομίζω πως σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού σε όλη την διάρκειά του χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο. Παίξαμε επιθετική άμυνα και αυτό ήταν κάτι που θέλαμε και είχαμε επίσης καλές αλληλοκαλύψεις. Στην επίθεση είχαμε υπομονή και βρήκαμε καλές συνεργασίες. Δείξαμε από την αρχή διάθεση και στην άμυνα και στην επίθεση και βγάλαμε πολύ ενέργεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Ακολουθούν 3 δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας, αρχής γενομένης την Τετάρτη μέσα στην Κρύα Βρύση, γι΄ αυτό θα πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα το παιχνίδι του Σαββάτου και να δουλέψουμε πάνω σε αυτό >>.
Το επόμενο παιχνίδι του Αιγινιακού είναι στις 21 Ιανουαρίου μέσα στην Κρύα βρύση.

Δεκάλεπτα : 20-12, 33-26, 58-40, 76-60.
Α.Ο.Κ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζανιώτης) : Αργυρόπουλος 18(2), Βαφόπουλος 12, Βουλτσίδης Κ., Κατσιάνος 9(3), Μελίδης 2 , Μωυσίδης 7(1), Ντινόπουλος 23(3), Γκακούδης , Κοντόπουλος, Τσιάμης 5.
Α.Ο.Κ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τούσιας) : Γκάνας 6(1), Γκεκόπουλος 23, Ιατρού, Ιωσηφίδης 9(1), Καπνάς 4, Οναμίδης, Ουζούνης, Τσέος 3, Χατζής 2, Χρυσάφης 11(1), Χρύσης 2.