Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Αεριτζήδες αποκάλεσε, εμμέσως πλην σαφώς, τους ανθρώπους του τουρισμού ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Χιονίδης

Αεριτζήδες αποκάλεσε, εμμέσως πλην σαφώς, τους ανθρώπους του τουρισμού ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Χιονίδης . "Από εκεί και πέρα ο τουρισμός είναι πολύ
συγκεκριμένα πράγματα και όχι αερολογίες" απάντησε ο κ. Χιονίδης όταν ο κ. Γιαννούλης υπογράμμισε πως "ως νέα δημοτική διοίκηση του Δήμου Κατερίνης, θα υιοθετήσουμε με άμεσες δράσεις τα 21 σημεία που υπογράφουνε οι ξενοδόχοι της Παραλίας και ο σύλλογος ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων Παραλίας, (μαζί τους θα χτίσουμε γιατί αυτές είναι οι προτάσεις μας την επόμενη ημέρα για την Παραλία και τον τουρισμό) και στο υπόμνημα αυτό, συνεχίζει ο κ. Γιαννούλης, που απευθύνεται στον δήμαρχο Κατερίνης και στο δημοτικό συμβούλιο καταλήγουν : κ. Δήμαρχε, κ. δημοτικοί σύμβουλοι, εάν έχετε κάνει κάτι από όλα αυτά τα 21 σημεία που αναφέραμε έστω και στο ελάχιστο ας μας διαψεύσετε, μακάρι. Εμείς λέμε το αποτέλεσμα μετράει. Ξέρουμε θα πείτε πως έχουμε οικονομική στενότητα λόγω κρίσης, τα περισσότερα δεν θέλουν έξοδα, ενδιαφέρον ,οργάνωση και μεράκι για να προσφέρετε στον τόπο ».

Δείτε το βιντεάκι από το 51:55



Οι δημότες της Παραλίας αλλά και όλης της Κατερίνης, στις 18 του Μάη,  πρέπει να στείλουν αυτόν τον αλαζόνα και υπερφίαλο δήμαρχο σπίτι του επιλέγοντας έναν άλλο δρόμο.
Διαβάστε τι έγινε κατά την συνάντηση του κ. Γιαννούλη με κατοίκους αλλά και εκπροσώπους τουριστικών φορέων κατά την επίσκεψή του στην Δημοτική Ενότητα Παραλίας την Κυριακή 12 Μαΐου.