Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΩΝΙΩΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΖΑ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ
 ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΩΝΙΩΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ « Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ »ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΣΦΕΝΔΑΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ.

Φίλες και Φίλοι, Συνδημότες και Συνδημότισσες.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη σημερινή σας παρουσία.
Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας, σε αυτή τη μεγάλη στιγμή που ζούμε όλοι σήμερα για τον τόπο μας. 
Είμαστε σήμερα όλοι εδώ. Άνθρωποι με κοινούς στόχους, με κοινό όραμα για το Δήμο Πύδνας Κολινδρού.
Είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ, γιατί το επιλέξαμε να είμαστε εδώ. Μένουμε εδώ, γιατί αγαπάμε αυτή τη γη, τα χωριά μας, τον τόπο μας. 
Εμείς μένουμε εδώ, οχι στη Θεσσαλονικη ή στην Κατερινη.
Η Κατερίνη  έχει ΝΕΡΟ, έχει ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, δεν έχει ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ,
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ όταν δεν ζουν εδώ!!!!
Εμείς πιστεύουμε σε αυτό το κομμάτι που ζούμε, εδώ δημιουργούμε, εδώ μεγαλώνουμε  τα παιδιά μας και εδώ θέλουμε να μεγαλώσουν και τα παιδιά των παιδιών μας.
Είμαστε σήμερα όλοι εδώ, συνδημότες, φίλοι, συγχωριανοί, γείτονες γιατί αποφασίσαμε να βάλουμε τέλος σε όλα όσα μας κρατούν στάσιμους. 
Είμαστε όλοι εδώ, γιατί πιστεύουμε στη δύναμη της νέας γενιάς. Της γενιάς, που αξίζει τόσα πολλά και  δυστυχώς παίρνει τα λιγότερα. Πιστεύουμε στις ικανότητες, στις γνώσεις και στη δημιουργικότητα των νέων ανθρώπων. 
 Όχι άλλες χαμένες ευκαιρίες, για την Βόρεια Πιερία
Ύδρευση, αποχέτευση, οδοποιία, άρδευση, αγροτική οδοποιία και ο δρόμος Σφενδάμη Μακρύγιαλος, είναι  προβλήματα που χρήζουν άμεση λύση.
Είμαστε έτοιμοι και δέσμευσή μας είναι να αγωνιστούμε για να δώσουμε μάχες και λύσεις, μέσω του ΕΣΠΑ και της Νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής για  αυτά τα έργα που θα ωφελήσουν την περιοχή μας. 
 Προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του τόπου μας μέσω των πολιτιστικών εκδηλώσεων των Συλλόγων και του αθλητικού Φεστιβάλ ορεινής ποδηλασίας και τρέξιμο « MOUNTAIN BIKE» που γίνεται εδώ στη ΣΦΕΝΔΑΜΗ με μεγάλη επιτυχία κάθε χρόνο, τον Απρίλιο και το Σεπτέμβριο
 Το Αγροτικό Ιατρείο θα πρέπει να συντηρηθεί και να λειτουργεί καθημερινά και εμείς θα καταφέρουμε να λειτουργεί καθημερινά. Εμείς κάνουμε έργα ουσίας και ριζικής αλλαγής για το Δήμο μας, όχι μπαλώματα. 
Σας ευχαριστώ πολύ για την παρουσία σας, σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την συμμετοχή σας.
Τελειώνοντας τους έδωσε ραντεβού για την αποψινή  ομιλία στο Κίτρος στις 9μ.μ. και παρουσίασε τους συνεργάτες και Υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς  Συμβούλους.

 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΖΑΣ
 Ήρεμη Δύναμη