Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ: Πρόγραμμα συγκέντρωσης πλαστικών ανακυκλώσιμων καπακιών για φιλανθρωπικό σκοπό

 Οι Σύλλογοι Διδασκόντων του 2ου Νηπιαγωγείου Κολινδρού,  2ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού, Νηπιαγωγείου Κίτρους, 1ου Νηπιαγωγείου Αιγινίου,  κατά τη σχολική χρονιά 2012-2013 εφάρμοσαν

  πρόγραμμα συγκέντρωσης ανακυκλώσιμων καπακιών, τα οποία  την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013  παραδόθηκαν στο Σύλλογο Παραπληγικών και κινητικά Αναπήρων Πέλλας.  
Συγκεντρώθηκαν 90000 καπάκια από μαθητές, γονείς και κατοίκους,  στοχεύοντας να ευαισθητοποιήσουν τους μαθητές σε περιβαλλοντικές αλλά και φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Με τα καπάκια  αυτά ο Σύλλογος Παραπληγικών και κινητικά Αναπήρων Πέλλας θα προμηθευτεί αμαξίδια Ηλεκτροκίνητα και Χειροκίνητα  και άλλα Ορθοπεδικά είδη για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
   Η μεταφορά των συλλεχθέντων καπακιών έγινε με αυτοκίνητο του Δήμου Πύδνας Κολινδρού  στα Γιαννιτσά με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών του 2ου Νηπιαγωγείου Κολινδρού Κορύτσα Αναστασία και Κορνέζου Αλεξία.
   Το πρόγραμμα  υπάρχει πρόθεση να συνεχιστεί και την επόμενη  σχολική χρονιά δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς μαθητές να συμμετέχουν σε δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα αλλά και  αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο.