Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ ο Π.Καμμένος μετά το «όχι» στην ψήφο εμπιστοσύνης

O Πάνος Καμμένος μετά την ομιλία του στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύν, στην οποία είχε δείξει την πρόθεσή του να καταψηφίσειΔεν διαγράφεται, ωστόσο, από το κόμμα

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε ο Πάνος Καμμένος, μετά το «όχι» στην ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Λ.Παπαδήμου. Ο
βουλευτής δεν διαγράφηκε ωστόσο από το κόμμα.

Ο βουλευτής είχε κάνει σαφή την πρόθεσή του να καταψηφίσει, προκαλώντας έντονο προβληματισμό στη Νέα Δημοκρατία -η οποία είχε προειδοποιήσει τον Π.Καμμένο πως εάν διαφοροποιούσε τη στάση του, θα βρισκόταν αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο διαγραφής.

Ο πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας της ΝΔ Γ.Τραγάκης είχε δηλώσει μάλιστα στο ΒΗΜΑ 99,5 πως όποιος βουλευτής της ΝΔ δεν ακολουθήσει «την κορυφαία απόφαση του κόμματος, όπως είναι η παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση, θέτει εαυτόν εκτός κόμματος».

Λίγο μετά τη διαγραφή του, ο κ. Καμμένος με δήλωσή του στην προσωπική του ιστοσελίδα, δηλώνει, μεταξύ άλλων, ότι «την ώρα που η Ελλάδα δοκιμάζεται, θα παραμείνω συνεπής: με τον όρκο μου στο Σύνταγμα και τους πολίτες, με την καρδιά μου στις αρχές και αξίες που υπηρέτησα και θα υπηρετώ, με την ψυχή μου στην πατρίδα μου την Ελλάδα». «Ο αγώνας συνεχίζεται» καταλήγει.

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231137980