Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΥΟ (2) ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ


Η παρουσία του φίλαθλου κόσμου θα δώσει και πάλι τη νίκη στον Πιερικό Αρχέλαο

Δημ. Γαλάνης: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας και είναι με μια ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος της Α2»

Το Σάββατο στις 5,00 μ.μ. στην Κατερίνη με τον Ερμή Λαγκαδά

Στις 5 μ.μ. είναι ο αγώνας του Πιερικού Αρχελάου με τον Ερμή Λαγκαδά για το πρωτάθλημα
μπάσκετ της Α2 εθνικής κατηγορίας. Θα γίνει στο παλιό κλειστό γυμναστήριο και λόγω του ενδιαφέροντος, αναμένεται να κατακλυσθεί από τους φιλάθλους οι οποίοι στον πρόσφατο νικηφόρο αγώνα με τον ΟΦΗ και χαρά πήραν, αλλά και απόλαυσαν ένα καλό παιχνίδι.

Για τον αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας και είναι με μια ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος της Α2 και αυτό είναι μια φοβερή επιτυχία του Λαγκαδά και της διοίκησής του. Αποτελείται από έμπειρους παίκτες που έχουν θητεύσει και στην Α1 με πρώτο και καλύτερο τον Ηλιάδη ο οποίος είναι ο «Γκάλης» της κατηγορίας, ενώ στην άκρη του πάγκου βρίσκεται ένας πολύ έμπειρος προπονητής. Θέλουμε όλο τον κόσμο να έρθει να μας συμπαρασταθεί και να δει το παιχνίδι».

*
Ανακοίνωση – κάλεσμα του Σ.Φ.Ι.Π.

Ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων "50 Χρόνια Πιερικός" σας καλεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 17:00 σε δύο σπουδαίες παραστάσεις για να τιμήσουμε την Ιστορία της μεγαλύτερης ομάδας του Νομού μας.

Παράσταση FL: Στο Πιερικό Στάδιο η ποδοσφαιρική κομπανία του Πιερικού με τη συμμετοχή της ιστορικής Παναχαϊκής που γιορτάζει φέτος τα 120 χρόνια ιστορίας της και

Παράσταση Α2: Στο Kλειστό Γυμναστήριο Κατερίνης η μπασκετική κομπανία του Πιερικού/Αρχέλαου με τη συμμετοχή του γειτονικού Ερμή Λαγκαδά.

Το έργο που ανεβαίνει ταυτόχρονα και στις δύο παραστάσεις είναι το ίδιο: "Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ"

Καλούμε λοιπόν όλους τους Πιεριείς ανεξάρτητα από τις αθλητικές τους πεποιθήσεις και αφού διαλέξουν πρώτα την παράσταση της αρεσκείας τους, να γεμίσουν τις κερκίδες των δύο αυτών αθλητικών χώρων.

Για να γευτούμε όλοι μας, μαζί με τους αγωνιζόμενους αθλητές, τη χαρά του Αθλητισμού και της Νίκης.

Στην Κατερίνη το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011 στις 17:00 η ώρα Ελλάδος θα δείχνει: ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Το ΔΣ του ΣΦΙΠ