Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Το ξέσπασμα της Ρ. Κορομηλά στο Facebook!

koromila Το ξέσπασμα της Ρ. Κορομηλά στο Facebook!
Η γνωστή παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά,από χθες το βράδυ μας έχει προβληματίσει αρκετά με τις κοινοποιήσεις που κάνει μέσω των σελίδων της σε facebook και twitter. Όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην τηλεόραση -κόβονται εκπομπές, είναι αβέβαιο το
μέλλον- δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστη κι αδιάφορη μια παρουσιάστρια με μεγάλη πορεία στο χώρο.


Γι’ αυτό το λόγο η Ρούλα Κορομηλά, ξεσπά μέσω της σελίδας της στο facebοok και κάνει τις εξής αναρτήσεις, με αφορμή όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για τις αρνητικές εξελίξεις στο κανάλι της Κάντζας:

”ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ Η ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ…ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑ…!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΑΣΑΦΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΕΝΙΚΑ… ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ… ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ??? ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΣΚΑΡΦΙΖΕΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ…(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ)
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ … (ΟΣΟ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ … ΕΞΕΛΙΞΗ!!!! ΚΑΤΑΝΤΙΑ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΑ … ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ… ΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ…!!! Α ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙς ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕ ΘΕΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ…!!!!
ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΟΥΣ… ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΣΩΣΤΑ … ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ…ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ…ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΠΑΤΑΙ ΠΟΛΥ … ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ…!!!! ΑΥΤΑ , ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ…!!!!”.

Επιπλέον, λίγο νωρίτερα και ύστερα από τις συναντήσεις πολλών παρουσιαστών με τους υπεύθυνους στον Alpha, προκειμένου να ενημερωθούν για το επαγγελματικό τους μέλλον, η Ρούλα έγραψε στο twitter της:
roulaa Το ξέσπασμα της Ρ. Κορομηλά στο Facebook!

http://www.onlycy.com/