Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ



Κωμικοτραγικές σκηνές από θέατρο του Αριστοφάνη εξελίχθησαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων, στην αγωγή του Δήμου Αθηναίων προς το Σωματείο των εργαζομένων στην Καθαριότητα, με πρωταγωνιστή τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αθηναίων κ. Λιβάνιο, προκαλώντας στην αρχή αυθόρμητο γέλιο και αμέσως μετά αναβρασμό και έκρηξη των συμβασιούχων της Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων. Ενώ ταυτόχρονα οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης όπου παραβρέθηκαν στο δικαστήριο έμειναν έκπληκτοι.
Ο εν λόγω κύριος ως Καίσαρας του Δήμου σε ερώτηση των δικηγόρων του Σωματείου ΕΕΔΑ, αν ο Δήμος χρειάζεται τους Συμβασιούχους απάντησε ότι ο Δήμος δεν χρειάζεται τους συμβασιούχους, βγάζοντας ουσιαστικά ψεύτες τον Δήμαρχο κ. Καμίνη και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Βαρελά, οι οποίοι δημόσια υποστηρίζουν ότι οι συμβασιούχοι είναι απαραίτητοι για την σωστή και ομαλή λειτουργία του Δήμου Αθηναίων στον τομέα την Καθαριότητας και συγχρόνως ακυρώνοντας τις τρεις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, οι οποίες λένε ότι οι Συμβασιούχοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και αυτονόητα είναι απαραίτητοι στο Δήμο Αθηναίων.
Οι Συμβασιούχοι παρακολούθησαν για άλλη μια φορά μια κωμική παράσταση όπου είδαν τους πρωταγωνιστές στο τέλος να ρίχνουν τις μάσκες τους μένοντας με την απορία...
Ποιος είναι τελικά ο Δήμαρχος της Αθήνας;
Και σύσσωμοι απάντησαν ότι αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο.
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ