Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Oι 5 πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Βόλου!


Oι 5 πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Βόλου!
Η UEFA ανακοίνωσε από σήμερα τα υπογκρούπ της αυριανής κλήρωσης του τρίτου προκριματικού του Europa League στον οποίο μετέχει ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός Βόλου ως ζευγάρι με τη Ραντ
. Πρόκειται για πέντε πιθανούς αντιπάλους που είναι 100% στα μέτρα των δύο ομάδων μας προκειμένου να κάνουν το βήμα μέχρι τα πλέι οφ της διοργάνωσης, τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο βεβαίως και για τον Ολυμπιακό Βόλου, αν βεβαίως εκμεταλλευτεί το «διπλό» στο Βελιγράδι και πετύχει την πρόκρισή του επί της Ραντ.
Οι πέντε πιθανοί αντίπαλοι του ισχυρού ΠΑΟΚ στην κλήρωση της Παρασκευής είναι η αυστριακή Ρίντ και από εκεί και πέρα οι τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν από τα ζευγάρια: Σλασκ Βρότσλαβ (Πολωνία) – Νταντί Γ. (Σκοτία), Βαλερένγκα (Νορβηγία)-Μίκα (Αρμενία), Χάκεν (Σουηδία) – Χόνκα Εσπού (Φινλανδία) και Ντομζάλε (Σλοβενία) – RNK Σπλιτ (Κροατία)

O ΠΑΟΚ βρίσκεται στους ισχυρούς του έβδομου υπογκρούπ μαζί με την Μπρόντμπι, τη Φούλαμ (ως ζευγάρι με την Κρουσέιντερς), την πορτογαλική Νασιονάλ (ως ζευγάρι με την ισλανδική Χαφναρφιόρντουρ) και τη Λοκομοτίβ Σόφιας (ως ζευγάρι με τη Μέταλουργκ Σκόπιε). Με αυτές τις ομάδες βεβαίως δεν μπορεί να κληρωθεί.
Οπως είχε αναφέρει εδώ και αρκετές εβδομάδες το Sentragoal στους ισχυρούς του τρίτου προκριματικού μπήκε και ο Ολυμπιακός Βόλου μαζί με τη Ραντ, αν και πλέον έχει τις περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης.
Οι πέντε πιθανοί του αντίπαλοι είναι η Σένιτσα από τη Σλοβακία και οι τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν από τα ζευγάρια: Σάντα Τζούλια (Ανδόρα) – Μπνέι Γέχουντα (Ισραήλ), Κούπιο (Φινλανδία) – Μέντιας (Ρουμανία), Στρέιμουρ (Φαρόε) – Γκαραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν), Ντιφερντάνζ (Λουξεμβούργο) – Λεβάδια Ταλίν (Εσθονία)
Ο Ολυμπιακός Βόλου (ως ζευγάρι με τη Ραντ) βρίσκεται στους ισχυρούς του πέμπτου υπογκρούπ μαζί με Μπριζ, Μάιντς, Χέλσινμποργκ και την αυστριακή Σάλτσμπουργκ (ως ζευγάρι με τη λετονική Μέταλουργκ). Με αυτές τις τέσσερις ομάδες βεβαίως δεν γίνεται να κληρωθεί.
Η κλήρωση του τρίτου προκριματικού του Europa θα γίνει την Παρασκευή στα γραφεία της UEFA στη Νιόν και θα αρχίσει στις 2.30 μ.μ. ώρα Ελλάδας. Θα προκύψουν 35 ζευγάρια από τα οποία οι 35 ομάδες που θα προκριθούν θα συνεχίσουν στα πλέι οφ για τη διεκδίκηση της πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης. Μαζί τους στα πλέι οφ θα είναι οι 26 ομάδες που ξεκινούν από τον τελευταίο προκριματικό (ανάμεσά τους και η ΑΕΚ) και οι 15 ομάδες που θα αποκλειστούν από τον τρίτο προκριματικό του Champions League.
H επόμενη κλήρωση για τα πλέι οφ του Europa είναι προγραμματισμένη για τις 5 Αυγούστου.

 http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10488&subid=2&pubid=128718675