Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Πρόσκληση για κατάθεση προσφοράς αγοράς΄κλιματιστικών


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Θέμα : « Πρόσκληση για κατάθεση προσφοράς αγοράς κλιματιστικών».
                                
                 Σας γνωρίζουμε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα προχωρήσει στη προμήθεια
είκοσι ενός κλιματιστικών για τις ανάγκες της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης
     Η προϋπολογισθείσα δαπάνη της εν λόγω ανάθεσης , ανέρχεται στο ποσό των (16.000€) δέκα έξι χιλιάδων ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Η δαπάνη θα βαρύνει τον ΚΑΕ 1712. και εκδόθηκε απόφαση ανάληψης υποχρέωσης δαπάνης με αρ. πρωτοκόλλου 142460/7790   12-07-11Κριτήριο κατακύρωσης αποτελεί   η χαμηλότερη τιμή ανά κατηγορία μηχανήματος όπως αυτά περιγράφονται στον συνημμένο πίνακα με τον τίτλο ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ στον οποίο αναφέρονται και οι απαιτούμενες ποσότητες ανά είδος κλιματιστικού.
   Έκαστος ανάδοχος προμηθευτής , με την υπογραφή της σύμβασης , πρέπει να καταθέσει τραπεζιτική επιταγή Εγγύησης καλής εκτέλεσης των όρων της σύμβασης, ποσού , δέκα τοις εκατό (10%) επί του συμβατικού τιμήματος μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Η χρονική περίοδος της παρούσης σύμβασης ορίζεται σε έξι μήνες από την υπογραφή της. Μετά   το πέρας της οποίας επιστρέφεται η επιταγή Εγγύησης καλής εκτέλεσης των όρων της.  
    Στο προσφερόμενο ποσό εκάστου μηχανήματος πρέπει να περιλαμβάνεται και το κόστος τοποθέτησής του . Τα κλιματιστικά πρέπει να παραδοθούν , εφ άπαξ, στο κεντρικό συγκρότημα κτιρίων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Β. Όλγας 198 εντός τριών ημερών από την υπογραφή της σύμβασης.
 Οι δαπάνες μεταφοράς και εκφόρτωσης των υλικών θα βαρύνουν τον προμηθευτή .Τα είδη πρέπει να παραδοθούν με τη συσκευασία του εργοστασίου κατασκευής, η οποία πρέπει να είναι στερεή και κατάλληλη για τη μεταφορά τους, ο δε προμηθευτής θα ευθύνεται για την καλή ποιότητα και καταλληλότητα της συσκευασίας, η οποία πρέπει να εξασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά των ειδών μέχρι τον τόπο προορισμού.Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να αναφέρουν στις προσφορές τους, τη χώρα καταγωγής των υλικών που προσφέρουν.
   Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες δύνανται να καταθέσουν την προσφορά τους συνοδευόμενη από αναλυτικό κατάλογο ανά είδος κλιματιστικού μηχανήματος σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι τις 15/07/2011 και ώρα 14:30 μμ στα γραφεία του Τμήματος Προμηθειών ,Βασ. Ηρακλείου 12 στον 7o όροφο