Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν εκατοντάδες εκδρομείς με προορισμό το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμάκτσαλαν (video)


Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν εκατοντάδες εκδρομείς με προορισμό το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμάκτσαλαν το Σάββατο το πρωί, εξαιτίας της χιονοθύελλας που ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής.

«Το ύψος του χιονιού έφτασε στο 1,5 μέτρο μέσα σε ένα βράδυ», λέει ο διευθυντής του χιονοδρομικού Θωμάς Αποστόλου. «Ήταν αδύνατο να βγάλουμε τα μηχανήματα τη νύχτα. Αρχίσαμε τον αποχιονισμό στις 6 το πρωί. Αυτό μας πήρε αρκετές ώρες. Ο δρόμος άνοιξε γύρω στις 11».
Το άνοιγμα ενός δρόμου βέβαια δεν σημαίνει ότι αμέσως ξεμπλοκάρει, καθώς κατά κανόνα το χιόνι θα προκαλέσει προβλήματα σε πολλούς οδηγούς. Έτσι η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε μετά το μεσημέρι.
Το χιονοδρομικό Καϊμάκτσαλαν χρειάζεται επενδυτές, είπε μεταξύ άλλων ο πρώην Νομάρχης Μιχάλης Καραμάνης, μιλώντας για το ζήτημα της άσχημης οικονομικής κατάστασης που έχει περιέλθει ένας από τους χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς του Νομού Πέλλας. Ο κ. Καραμάνης έκανε αναφορά, μιλώντας στη Χριστίνα Παπαδοπούλου, για την έκταση πλησίον της κτηνιατρικής υπηρεσίας στα Γιαννιτσά, ενώ σημείωσε για την ανακοίνωση μονάδας κέντρου στα Γιαννιτσά πως «αυτά τα ζητήματα, όπως ο στρατός δεν αποτελούν ανάπτυξη.


To βίντεο...



http://www.pellanet.gr/index.php?com=news&id=2853