Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Megaλη πρεμιέρα για το "50-50" στις 2 Μαρτίου !


Αφού η θεότρελη παρέα του Mega κατάφερε να ξεπεράσει τελικά, όλες τις τηλεοπτικές συμπληγάδες που παρουσιάστηκαν στο δρόμο της, κατά την διάρκεια της προσπάθειας της να επιστρέψει στους δέκτες μας με ολοκαίνουργια επεισόδια, έφτασε η μεγάλη στιγμή για την αντάμωση που όλοι τόσο περιμέναμε !

Ο λόγος ; Ο λόγος για τον "Νικηφόρο", τον "Μίμη" και τον "Παυλίτο" που από τις 2 Μαρτίου μπαίνουν σε νέες τηλεοπτικές περιπέτειες και υπόσχονται να μας προσφέρουν απλόχερα το γέλιο... Το ξέρω ότι δεν το πιστεύετε, αλλά "ναι" ήρθε η μεγάλη στιγμή που τα φρέσκα επεισόδια του θρυλικού πια "50-50" σηκώνουν αυλαία !

Μάλιστα, αυτή η Megaλη πρεμιέρα προγραμματίστηκε να γίνει την επόμενη Τετάρτη, ημέρα που θα βγει στον αέρα και ο εγχώριος Γιουροβιζιονο-τελικός ,γεγονός το οποίο πανικόβαλλε τα μάλλα τους ΕΡΤικούς, οι οποίοι πάνω στον πανικό τους έφτασαν στο σημείο να σκέφτονται μήπως θα έπρεπε να διοργανώσουν την συγεκριμένη βραδιά άλλη μέρα και ώρα για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, ότι θα υπάρξει κόσμος που θα τους δει ! Γιατί τώρα ; Τώρα φοβούνται μήπως λόγω "50-50" , στο τέλος οι τηλεθεατές που την επόμενη εβδομάδα δουν ΕΡΤ, μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού !

Και μεταξύ μας, καλά κάνουν και το φοβούνται ! Το "50-50" ,λοιπόν, is back και εσείς καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας, γιατί αυτή την τηλεοπτική επιστροφή, πραγματικά θα αξίζει να την δείτε...

Οσο για το πως ξεκινάει η ιστορία μας ; Η ιστορία μας ξεκινά ακριβώς από εκεί που σταμάτησε... Δηλαδή, μετά το μεγάλο , επεισοδιακό φαγοπότι και την κατάληψη του τσιπουράδικου !

Ο Νικηφόρος, ο Μίμης και ο Παύλος ασφυκτιούν κάτω απ' την αυστηρή επίβλεψη των γυναικών και δυστυχώς δεν έχουν που να πνίξουν τον καημό τους. Ο Βασίλης μετά την κατάληψη του τσιπουράδικου δεν τους επιτρέπει την είσοδο στο μαγαζί. Εξάλλου εκκρεμεί και δίκη εις βάρος τους. Επειδή όμως ξέρουν να γίνονται φορτικοί κατορθώνουν να του αλλάξουν γνώμη κι επιστρέφουν πανηγυρικά στις κραιπάλες. Αποφασίζουν μάλιστα να τολμήσουν αυτό που χρόνια επιθυμούν. Να ζήσουν από κοντά τη γιορτή του τσίπουρου στον Τίρναβο και να ξεσαλώσουν παρέα με αλλοδαπές οινοποιούς.


Παίζουν : Πέτρος Φιλιππίδης (Νικηφόρος), Παύλος Χαϊκάλης (Μίμης), Σάκης Μπουλάς (Παύλος), Άβα Γαλανοπούλου (Ελισάβετ), Βάνα Ραμπότα (Ειρήνη), Μαρία Ανδρούτσου (Ξανθίππη), Νικολέττα Καρρά (Μαρία), Σοφία Πανάγου (Ναταλία), Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (Κίμωνας), Φωτεινή Τσακίρη (Βίβιαν), Θάνος Τοκάκης (Αχιλλέας), Δήμητρα Στογιάννη (Εύα), Βασίλης Θωμόπουλος (Βασίλης)

Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή, Έλενα Σολωμού
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος


http://www.tlife.gr