Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Σοκ με Καστίγιο στον Άρη!


Tριπλή ατυχία με ένα μεγάλο πλήγμα χτύπησε τον Άρη μετά την πρωινή προπόνηση με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι την Πέμπτη.

Πιο συγκεκριμένα ο Νέρι Καστίγιο και ο Ντειβίντας Τσεσνάουσκις αποχώρησαν τραυματίες και θα απουσιάσουν από τον αγώνα στο Μάντσεστερ.

Ο Καστίγιο υπέστη σύνδρομο του πρόσθιου κνημιαίου και είναι αμφίβολος και για τον αγώνα στην Λάρισα! Ο 26χρονος Μεξικάνος άσος του Άρη ήθελε πως και πως να δώσει το παρών σε αυτό το παιχνίδι, μια και αποτελούσε μια καλή ευκαιρία για να δώσει έμμεσα τις δικές του απαντήσεις απέναντι στη Σίτι, τη φανέλα της οποία φόρεσε πριν τρία χρόνια…

Την ίδια ώρα, ο Τσεσνάουσκις υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα είναι σίγουρα απών και από τον αγώνα της Κυριακής. Απών από το Μάντσεστερ θα είναι και ο Θέμης Κουλουχέρης που επιβεβαιώθηκε ότι υπέστη διάταση στους προσαγωγούς, αλλά θα είναι στην διάθεση του προπονητή την Κυριακή.

Αμφίβολος για την Κυριακή και για το ματς με τη Λάρισα (δεν είναι δηλωμένος στην Ευρώπη) είναι και ο Πορτίγια που υπέστη διάταση στον δικέφαλο.

Με αυτά τα δεδομένα στο Μάντσεστερ θα ταξιδέψουν οι υπόλοιποι 18 ποδοσφαιριστές που έχουν δηλωθεί στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα οι : Σηφάκης, Βελλίδης, Χουάνμα, Νέτο, Μίσελ, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Πρίττας, Φατί, Τόχα, Οριόλ, Μπομπαντίγια, Κόκε, Τσέζαρεκ, Σακάτα, Κασναφέρης, Μενδρινός.

Δεν παίζει με Λάρισα ο Γκιάρο

Ο Ρονάλντο Γκιάρο συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος αποφάσισε ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της επόμενης Κυριακής με αντίπαλο την Λάρισα.

Πετάει το πρωί για Μάντσεστερ

Στις 9 το πρωί της Τετάρτης έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση της αποστολής του Άρη (και του δεύτερου τσάρτερ με φιλάθλους της ομάδας) για το Μάντσεστερ. Η συνέντευξη Τύπου του Ρομπέρτο Μαντσίνι κι ενός ποδοσφαιριστή της Σίτι θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί (τοπική ώρα) στο «City Training Ground». Μία ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των Άγγλων που θα είναι «ανοικτή» για τα μέσα ενημέρωσης για τα πρώτα 15 λεπτά.

Η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Μιχαλήτσου και του Ρικάρντο Φατί θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 (τοπική ώρα) στο «City of Manchester Stadium», ενώ μισή ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση του ΑΡΗ, η οποία επίσης θα είναι «ανοικτή» για τους εκπροσώπους των μέσως ενημέρωσης στα πρώτα 15 λεπτά.



www.theplayer.gr