Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Σεκιούριτι χτύπησε τον Σισέ


Επίθεση από δύο oπαδούς του Ολυμπιακού δέχτηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ, όπως υποστηρίζει η έκθεση του επικεφαλής της αστυνομίας για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το επεισοδιακό ντέρμπι των «αιωνίων».

Μάλιστα, όπως σημειώνεται σε αυτήν ένας εξ αυτών φορούσε γιλέκο σεκιούριτι.

Στην έκθεση της αστυνομίας αναφέρεται επίσης και το ότι ο Σεμπάστιαν Λέτο και άλλοι παίκτες του Παναθηναϊκού κατέβηκαν αιφνιδίως από το πούλμαν με τα γνωστά επακόλουθα.

Αναλυτικά η έκθεση αναφέρει για το χτύπημα στον Σισέ: «Περί ώρα 21:34 της 19/2/2011, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, από τις κερκίδες των θυρών 1 ως 27 και κυρίως από τις κερκίδες 1 εως 8 και 19 έως 27, περί το επτακόσια με οχτακόσια (700-800) άτομα, φίλαθλοι του Ολυμπιακού υπερπήδησαν τα κιγκλιδώματα των κερκίδων και εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου. Εξ αυτών περί τα εκατό με εκατόν πενήντα (100-150) άτομα κατευθύνθηκαν προς το μέρος της πτυσσόμενης σήραγγας (φυσούνα) που οδηγεί στα αποδυτήρια και προπηλάκισαν, εκτός αυτής, έξι με επτά (6-7) ποδοσφαιριστές της ομάδας του Παναθηναϊκού, ενώ επιτέθηκαν σε δύο με τρεις (2-3) από αυτούς χειροδικώντας σε βάρος τους.

Μεταξύ αυτών και ο ποδοσφαιριστής Σισέ, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από δύο (2) άτομα εκ των οποίων το ένα έφερε γιλέκο των Security. Με την άμεση επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων και στη θέα των αυτών οι προαναφερόμενοι φίλαθλοι απομακρύνθηκαν και ενσωματώθηκαν με τους λοιπούς φιλάθλους, χωρίς να εισέλθει κανείς στα αποδυτήρια».


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=262894&cid=10