Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

«Τρίποντο» για φινάλε θέλει ο Αιγινιακός - Κλήση στην Εθνική Ελπίδων για Πασαλίδη

Αήττητος είναι στα τελευταία έξι εντός έδρας παιχνίδια ο Αιγινιακός.
Με θετικό πρόσημο θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο γήπεδό του
για τη φετινή σεζόν ο Αιγινιακός, ο οποίος υποδέχεται την Κυριακή (04/06) τον Αχαρναϊκό για την 33η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.
Η ομάδα του Αιγινίου, που προέρχεται από το «διπλό» στις Σέρρες επί του Πανσερραϊκού (4-5), θέλει το «τρίποντο», ώστε να κλείσει με θετικό τρόπο μία επιτυχημένη χρονιά και να ευχαριστήσει παράλληλα τους φιλάθλους της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αιγινιακός, που μετρά στο γήπεδό του 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 5 ήττες, είναι αήττητος στα τελευταία έξι παιχνίδια στην έδρα του, έχοντας μάλιστα δεχθεί μόλις δύο τέρματα. Ο Άρης ήταν η τελευταία ομάδα που έφυγε με το «διπλό» από το Αιγίνιο (0-1), ενώ επίσης οι «κυανόλευκοι» έχουν γνωρίσει την ήττα από τους ΟΦΗ (0-1), Καλλιθέα (1-2), Απόλλωνα Σμύρνης (1-2) και Αναγέννηση Καρδίτσας (0-3).

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων για τα φιλικά με Σερβία, Βουλγαρία.
Την τελευταία του συμμετοχή με τη φανέλα του Αιγινιακού θα καταγράψει απέναντι στον Αχαρναϊκό ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης. Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας της βόρειας Πιερίας, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα ανήκει στο δυναμικό του Αστέρα Τρίπολης, κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων για τα φιλικά με Σερβία (09/06) και Βουλγαρία (12/06), κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος στην αυλαία.
Ο Πασαλίδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Αντώνης Νικοπολίδης και, μάλιστα, είναι ο μόνος εκπρόσωπος της Football League.