Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πάρτυ των εθελοντών του 4ου Almiraman 2017 στο almira beach-bar

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πάρτυ των εθελοντών του 4ου  Almiraman 2017 στο almira beach-bar στις 29/05/2017 και ώρα 18:00 μμ .

Η διοργάνωση θέλοντας να ευχαριστήσει τους εθελοντές τις καθώς και όλα τα μέλη του Αθλητικού Πολιτιστικού Σωματείου ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ διοργάνωσε μπάρμπεκιου –πάρτυ (Σαντικίδης) με μπύρες Vambeer και κλήρωσε 3 tablets-BRUNO COFFEE και 2 ActivityTrackers ρολόγια από την Tabletland και ένα Spa prive για ένα ζευγάρι με 1 μπουκάλι κρασί(SPA PRIVE).Χαμογελαστά πρόσωπα παντού, εθελοντές μας με τις όμορφες οικογένειες τους και τα παιδιά μας που παρόλο που είναι περίοδος εξετάσεων ήταν στη μεγάλη αυτή γιορτή και μας τιμήσαν με την παρουσία τους κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από το διάβασμα.


Ο πρόεδρος κος Ιορδάνης Παπαδόπουλος του Αθλητικού Πολιτιστικού Σωματείου ΑΠΣ –ΤΡΙΑΣ έκανε ένα χαιρετισμό και ευχαρίστησε όλους τους καλεσμένους .Έπειτα μίλησε για τα σχέδια του Συλλόγου ΑΠΣ –ΤΡΙΑΣ να αναπτύξει τον αθλητισμό μέσω του τριάθλου και όχι μόνο  στο νομό Πιερίας με σκοπό να βοηθήσει στην ανάπτυξη της αθλητικής παιδείας και του πολιτισμού παρακινώντας και οικογένειες να συμμετέχουν.
Στη μεγάλη αυτή γιορτή παρευρέθηκε και η Ενωση Διαβητικών Ν.Πιερίας στην οποία ο ΑΠΣ –ΤΡΙΑΣ –Almiraman διοργάνωση έκανε δώρο ένα μπάνερ .(Αλλαζουμε το Διαβήτη μας με την Ασκηση). Καλεσμένοι μας και το Olympus Marathon και φίλοι από το Λιτόχωρο που μας στήριξαν στην αθλητική εκδήλωση του Συλλόγου ALMIRAMAN. O κος Αρης Νίκας με την κα Λιτσα Νίκα χάρισαν στη διοργάνωση και στην κα Ουσταμπασίδου Σωτηρία (πρόεδρο της Ένωσης Διαβητικών Ν.Πιερίας)ένα υπέροχο ημερολόγιο με φωτογραφίες του Olympus Marathon .


Να μη ξεχάσουμε τους μικρούς μας φίλους –τα παιδάκια μας τα οποία συμμετείχαν στην κλήρωση που έγινε με τα δώρα για τους εθελοντές και τραβούσαν καπάκια για να ανακοινώσουμε τα ονόματα των τυχερών. H χαρά τους απερίγραπτη …αλλά και οι γονείς τους απόλαυσαν  την εκδήλωση με το παραπάνω! Πάντα τέτοιες εκδηλώσεις να γίνονται μας έλεγαν και θα είμαστε κοντά σας σε ότι μας χρειαστείτε!!! Ένας εθελοντής μάλιστα θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του μας είπε: Είμαι πολλά χρόνια εθελοντής αλλά συμμετέχοντας στην εκδήλωση σας θέλω να είμαι ακόμη περισσότερο …η απάντηση ήταν ALMIRA-X !! Ενας αγώνας πρόκληση για τους αθλητές και τους εθελοντές που θα γίνει στον Όλυμπο στις 9 Σεπτεμβρίου http://www.almiraman.gr/almirax/index.html
΄Και το τρελό πάρτι ξεκίνησε μετά την κλήρωση... Ξέφρενος χορός από τους εθελοντές μας και χαμόγελα! Παρά το γεγονός ότι μας χάλασε λίγο ο καιρός εμείς συνεχίσαμε και περάσαμε υπέροχα...Tέλος ο πρόεδρος Ιορδάνης Παπαδόπουλος αφού έψηνε όλο το βράδυ με εθελοντές –φίλους πήρε το μικρόφωνο με τα μέλη του συλλόγου και τραγούδησαν (καραόκε).
Η γιορτή των εθελοντών τελείωσε με υπέροχες εικόνες και συναισθήματα!!! Ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε θαύματα!