Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Ανακοίνωση - καταγγελία του Π.Α.ΜΕ. ΠΙΕΡΙΑΣ για την παρουσία του Ηλ. Κασιδιάρη στην Κατερίνη

Ανακοίνωση - καταγγελία
Την Κατερίνη θα επισκεφθεί ο υπόδικος βουλευτής της φασιστικής Χ.Α. για να  χύσει το δηλητήριο του φασισμού ρατσισμού.  Φυσικά ο φασισμός ποτέ δε σταμάτησε να  χύνει
δηλητήριο στο  σώμα της παγκόσμιας κοινωνίας. Είναι γέννημα θρέμμα του καπιταλισμού και η πιο ακραία μορφή διαχείρισης του ίδιου του συστήματος. Η ιδεολογία του φασισμού είναι νύχι κρέας με τα εγκλήματα σε βάρος της ανθρωπότητας.
Αυτό η φασιστική  Χ.Α. το αποδεικνύει καθημερινά. Το απέδειξε με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, με τη δολοφονική επίθεση σε βάρος των κομουνιστών συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο  Πέραμα. Το δείχνουν καθημερινά με τις ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος των προσφύγων και των παιδιών τους, οι οποίοι είναι θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων.
Το δείχνουν καθημερινά με το μίσος  τους σε βάρος των ταξικών αγώνων της εργατικής τάξης  και γενικότερα του λαού μας που παλεύουν για τα δικαιώματα τους.
Είναι  αυτοί οι πατριδοκάπηλοι, οι απόγονοι της ιδεολογίας του Χίτλερ, που οι όμοιοί τους  συνεργάζονταν στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο στη χώρα μας με τους φασίστες κατακτητές, που δολοφόνησαν, λεηλάτησαν περιούσιες, κατέδωσαν χιλιάδες πατριώτες στους γερμανούς κατακτητές και εκτελέστηκαν. Η  Ευρώπη το πλήρωσε με πάνω από 20 εκατομμύρια νεκρούς.
Είναι αυτοί που μισούν κάθε εξέλιξη της κοινωνίας προς τα εμπρός, εκεί όπου οι άνθρωποι θα ζουν αρμονικά, χωρίς πολέμους, χωρίς εκμετάλλευση, με όπλο τον πολιτισμό. 
Καμία ανοχή στο φασισμό, το ρατσισμό,  τα τσιράκια  του συστήματος  και της εργοδοσίας. Όποιος  διευκολύνει και δίνει χώρο να χύσουν το δηλητήριο του φασισμού στην κοινωνία, γίνονται συνένοχοι και αναλαμβάνουν στο ακέραιο τεράστιες ευθύνες. Στην προκειμένη περίπτωση η ευθύνη βαραίνει το Δήμαρχο Κατερίνης. Αντίθετα με την πράξη  του δημάρχου Κατερίνης, ο δήμαρχος της Πάτρας με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού Συμβούλιου δεν έδωσε  χώρο στους φασίστες και οδηγήθηκε στα δικαστήρια. Όμως κάτω από την κατακραυγή του λαϊκού κινήματος, αθωώθηκε πανηγυρικά.
Καμία ανοχή στους απόγονους της ιδεολογίας του Χίτλερ, στους δολοφόνους της ανθρωπότητας.
Οι φασίστες  έχουν πολλά πρόσωπα, αυτό που δεν αλλάζει είναι η ιδεολογία τους όπου  σπέρνουν  το μίσος, ανάμεσα στους ανθρώπους και τους λαούς, ανάλογα με το χρώμα τους και  την καταγωγή τους.
Καμία ανοχή στους εκπροσώπους της φασιστικής Χ.Α  με όποιο πρόσωπο και αν  εμφανίζονται.  Να μη βρουν χώρο που θα ανασάνουν.  Να απομονωθούν παντού, στη γειτονιά, το χωριό, την πόλη.
Το  οφείλουμε στα θύματα το 2ου παγκοσμίου πολέμου.
Το  οφείλουμε  στα  παιδιά και τα εγγόνια μας.
Το οφείλουμε σε όλον τον κόσμο.
Το φασισμό  βαθιά κατάλαβέ τον,   δεν θα πεθάνει μόνος,  τσάκισε τον!
Γραμματεία Π.Α.ΜΕ.  ΠΙΕΡΙΑΣ