Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας: Σημαντική παρουσία και χαμόγελα για την Πιερία στην τουριστική Έκθεση Βουκουρεστίου για το 2017

 Για άλλη μια χρονιά η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας έδωσε την παρουσία της σε μια αγορά που όχι μόνο μας έχει δώσει πολλά αλλά υπόσχεται ακόμα περισσότερα για
το άμεσο μέλλον. Ο λόγος για την διεθνή τουριστική έκθεση  TTRBUCHAREST 2017. 
Το κεντρικό μήνυμα από την όλη διοργάνωση είναι αυτό που σίγουρα δικαιολογεί την όποια αισιοδοξία των τουριστικών επιχειρηματιών αφού πρόκειται αφενός για μια διαρκώς αναπτυσσόμενη οικονομία που σταθερά και ανοδικά δηλώνει την προτίμηση της για το ελληνικό τουριστικό προϊόν αλλά και τον τόπο μας  την τελευταία εικοσαετία. Ήδη για το 2017 παρατηρείται αύξηση στο ρυθμό έγκαιρων κρατήσεων (early booking) κατά 8% σε σχέση με την περασμένη χρονιά και με την Πιερία να λαμβάνει ένα πολύ σημαντικό από αυτές μερίδιο. 


 Ενδεικτική του κλίματος υπήρξε η αυξημένη  παρουσία επιχειρηματιών του τουρισμού  της περιοχής μας, που είτε δραστηριοποιούνται στη Ρουμανική αγορά είτε έχουν στενή σχέση και συνεργασία με αυτήν.
Την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας εκπροσώπησαν η Πρόεδρος κ. Ευαγγελία Ξυπτερά  και ο Γενικός Γραμματέας κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης.