Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Ανάσα του Αιγινιακού - Με τρεις απουσίες αύριο στην Καρδίτσα

Η ανάσα του Αιγινιακού και ο προβληματισμός για την απουσία Πασαλίδη.
Νέα δεδομένα δημιούργησε ο Αιγινιακός στην υπόθεση - παραμονή στη
Stoiximan.gr Football League. Πολλές ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, είχαν στραμμένο το βλέμμα στο Αιγίνιο και οι «κυανόλευκοι» με την επικράτησή τους, όχι μόνο αύξησαν τις ελπίδες παραμονής, αλλά και την πίεση στους υπόλοιπους διεκδικητές της παραμονής.
«Δυστυχώς δεν μπορούμε, ούτε να πανηγυρίσουμε. Τελείωσε αυτό το ματς και κοιτάμε το επόμενο», σημειώνουν στην ομάδα της βόρειας Πιερίας, καθώς την Τετάρτη (22/03) δοκιμάζονται στην Καρδίτσα. Κράτησαν, ωστόσο, την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου, που ήταν και η καλύτερη φετινή απέναντι στη Σπάρτη, την οποία χαρακτήρισαν ως μία από τις καλύτερες ομάδες στην κατηγορία.
Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι οι απουσίες για τον προπονητή, Γιάννη Βλάχο θα είναι τρεις. Η πρώτη αφορά στον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη. Η πρόσκληση της Εθνικής Ελπίδων για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό ήταν άκρως τιμητική, όμως η απουσία του από τα δύο προσεχή ματς δεν παύει να προβληματίζει, αφού πρόκειται για βασικό στέλεχος.
Η δεύτερη απουσία αφορά στον Λουτσιάν Μπουρντουζάν. Ο Ρουμάνος επιθετικός έκανε τέσσερα ράμματα στο κεφάλι, απείχε από το πρόγραμμα της Δευτέρας (20/03) και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να μπει στην αποστολή. Απών θα είναι, τέλος, και ο Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ παρότι τη Δευτέρα (20/03) ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα. Θα προφυλαχθεί και θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.