Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

EΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ Ν. ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ 13-22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

 Με τον Ελληνοϊταλικό Σύλλογο από 13-22 Νοεμβρίου 2015
ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ Ν. ΙΤΑΛΙΑ
(ΝΑΠΟΛΙ-ΠΟΜΠΗΙΑ-ΚΑΠΡΙ-ΑΜΑΛΦΙ-ΣΟΡΙΕΝΤΟ-ΣΑΛΕΡΝΟ-ΛΕΤΣΕ-ΤΑΡΑΝΤΑ-ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ)

Μια ενδιαφέρουσα και σπάνια εκδρομή θα πραγματοποιήσει ο Ελληνοιταλικός Σύνδεσμος Φιλίας και Συνεργασίας Καρδίτσας σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Ελληνοιταλικό Σύλλογο Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων από 13 έως 22 Νοέμβριου 2015 στην  Νότιο Ιταλία.
Συγκεκριμένα η δεκαήμερη αυτή  εκδρομή περιλαμβάνει επισκέψεις και διανυκτερεύσεις σε πολύ γνωστά ιταλικά θέρετρα, σε σημαντικές πόλεις και αρχαιότητες που δύσκολα επισκέπτεται κάποιος. Η περιοχή του Αμάλφι, του Σορριέντο, το νησί του Κάπρι αποτελούν από τους σπάνιους ταξιδιωτικούς προορισμούς και η εμπειρία των μελών του Ελληνοιταλικού Συνδέσμου εγγυάται μια αξέχαστη εκδρομή. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην επίσκεψη και επαφή με τους ελληνόφωνους της Νοτίου Ιταλίας, που αποτελούν απογόνους των τότε εποίκων που ακόμη και σήμερα συνδέονται με ρίζες βαθιές από το παρελθόν με την Ελλάδα του σήμερα.


 Το πρόγραμμα περιλαμβάνει  τη Νάπολη (3 διανυκτερεύσεις) , την Πομπηία, το Κάπρι, το Αμάλφι, το Σοριέντο, το Σαλέρνο (1 διανυκτέρευση) , το Λέτσε, (1 διανυκτέρευση)  τη Ματέρα, τον Τάραντα, την Γκαλατίνα, την Καλλίπολη, το Ότραντο, το Άλμπερο Μπέλλο, και τα ελληνόφωνα χωριά (1 διανυκτέρευση) .

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία του Ελληνοιταλικού  Συλλόγου και στον Πρόεδρο Νίκο Ευθυμιάδη στα τηλέφωνα: 2441075440-2441042896 και στο e-mail: nke@otenet.gr