Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Η εξωτερική όψη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού αλλάζει!

 Στόχος του Συλλόγου Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού είναι η συνεχής αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών και η αισθητική βελτίωσή τους έτσι ώστε να
δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον με πλούσια ερεθίσματα για τα παιδιά του σχολείου μας, ένα σχολικό περιβάλλον που να τα γεμίζει χαρά.


Γι’ αυτόν το σκοπό ξεκίνησε τις προηγούμενες ημέρες μια προσπάθεια με την καθοριστική εθελοντική συμβολή της Ζηνοβίας Κάνου, γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας, να ζωγραφίσουμε εξωτερικούς τοίχους του σχολείου με χαρούμενα παιδικά σχέδια και εικόνες.


Με πολύ μεράκι, ταλέντο και αρκετές ώρες εργασίας η κ. Κάνου έδωσε χρώμα στα σχέδια που επιλέχθηκαν και το αποτέλεσμα είναι πολύ ικανοποιητικό.


Σχέδια που διδάσκουν αρχές και αξίες όπως η θέληση για μάθηση, η συλλογικότητα, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, η αξία της ειρήνης και η αγάπη στο περιβάλλον.


Ο Διευθυντής του σχολείου Δημήτριος Χλεμές και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στην κ. Ζηνοβία Κάνου για την πολύτιμη συμβολή της στην υλοποίηση αυτού του στόχου, με την ευχή να αποτελέσει ακόμη ένα κίνητρο για τη γενικότερη ανάπτυξη των παιδιών μας.