Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Βασίλης Πάντσιος "Μωρό μου άγνωστο" - "Χρώματα σιωπής"

Η InSideOut music web promotion με χαρά καλωσορίζει τον Βασίλη Πάντσιο στο δυναμικό της. Έναν νέο ξεχωριστό καλλιτέχνη, έναν δημιουργό από την Κομοτηνή, που ξεκίνησε με
πνεύμα ανήσυχο πριν από χρόνια το δικό του μουσικό ταξίδι περιπλάνησης και φτάνει μέχρι τις μέρες μας όπου μέσα σε δύσκολες εποχές για την δισκογραφία και τους νέους καλλιτέχνες, βρίσκει το ύφος του και τον τρόπο να καταθέσει τη δική του μουσική πρόταση, να εκφραστεί και να επικοινωνήσει με το ευρύ κοινό.
Τα δυο νέα Promo Singles «Μωρό μου άγνωστο» και «Χρώματα σιωπής» από «Το Ροκ εντός μου», το πρώτο προσωπικό CD Album του Βασίλη Πάντσιου που κυκλοφορεί απο την FM Records S.A., ακολουθεί ήδη την δική του επιτυχημένη πορεία με μεταδόσεις σε ραδιόφωνα και μπαράκια σε όλη την Ελλάδα και έχει ξεπεράσει τα 3.200.000 YouTube views, σηματοδοτούν την αρχή μιας νέας και δημιουργικής συνεργασίας. Σύντομα αναμένεται και υλικό από τις επόμενες παραγωγές του.
Το «Μωρό μου άγνωστο», ένα ιδιαιτέρως ανεβαστικό ποπ - ροκ κομμάτι, νομίζεις πως ξεπηδάει μέσα από τα απατηλά φώτα, τα περίεργα βλέμματα και τα μεθυσμένα λόγια των θαμώνων ενός μπάρ. Με αυτοσαρκαστική και ειρωνική διάθεση ο δημιουργός κάνει φλάς με εικόνες στον μοναχικό άνδρα που ψάχνει την μοιραία γυναίκα που θα τον σώσει από την σκοτεινιά του, το ξόδεμα της στιγμής, την ματαιότητα του κόσμου και ίσως κι από τον ίδιο του τον εαυτό…

ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟ - Βασίλης Πάντσιος

Το «Χρώματα σιωπής», ένα σαφώς πιο εσωτερικό κομμάτι, είναι μια αναφορά στο ανθρώπινο πνεύμα που αντιστέκεται στο εφήμερο, που ψάχνει πάντα κάτι πιο βαθύ, που παλεύει στα δύσκολα να δημιουργήσει και να εκφραστεί. Είναι ένα ταξίδι αναζήτησης και αυτογνωσίας μια βουτιά προς τα μέσα δίχως δίχτυ ασφαλείας, μια εναλλαγή των συναισθημάτων από το σκοτάδι στο φως.

ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΙΩΠΗΣ - Βασίλης Πάντσιος





Ακούστε εδώ μερικά ακόμα singles που προηγήθηκαν από το CD Album «Το Ροκ εντός μου» κι αγκαλιάστηκαν θερμά.
ΑΛΗΤΙΣΣΑ ΚΑΡΔΙΑ - Βασίλης Πάντσιος
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ - Βασίλης Πάντσιος
ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΣΒΗΝΩ - Βασίλης Πάντσιος
ΠΕΣ ΜΟΥ Σ’ΟΛΑ ΝΑΙ - Βασίλης Πάντσιος

ΕπίσημηΣελίδα Facebook
Επίσημη Σελίδα U-TUBE


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κομοτηνή. Οι πρώτες του εμφανίσεις ήταν στην ηλικία των 17 ετών σε φοιτητικά μπαράκια της Κομοτηνής και της Θεσσαλονίκης. Στο ρεπερτόριο του που βασιζόταν κυρίως στο ελληνικό ροκ άρχισε σταδιακά να ενσωματώνει και δικά του τραγούδια. Η αποδοχή του κόσμου καθώς και η ανάγκη του να εξελιχτεί και να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με τη μουσική, τον ώθησε στα τέλη της δεκαετίας του ‘90 να κατεβεί στην Αθήνα, όπου και συνέχισε τις εμφανίσεις του σε γνωστές μπουάτ στην Πλάκα και στα Εξάρχεια.


Το επόμενο βήμα ήταν η δημιουργία της ροκ μπάντας ‘’ΝΤΟΜΙΝΟ’’ στην οποία συμμετείχαν εξαίρετοι μουσικοί (Τάσος Σκούρας, Ευριπίδης Ζεμενίδης, Κατερίνα Σκρέκη, Λεωνίδας Φιλίντας). Το συγκρότημα έπαιξε σε πολλές μουσικές σκηνές στην Αθήνα και την περιφέρεια με πρόγραμμα κυρίως δικά τους τραγούδια. Συμμετείχαν σε μουσικά φεστιβάλ μαζί με άλλα γκρουπ της ροκ και εναλλακτικής σκηνής και λειτούργησαν ως support σε συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών. Οι επιτυχημένες συναυλίες τους είχαν σαν αποτέλεσμα να υπογράψουν συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία LEGEND. Το 2003 το γκρουπ κυκλοφόρησε ένα CD Album με 11 τραγούδια. Τα 8 από αυτά ήταν σε στίχους και μουσική του Βασίλη Πάντσιου, όπως και η διασκευή της ‘’Συννεφούλας’’ του Δ. Σαββόπουλου που εμφανίστηκε σε 2 μουσικές συλλογές της εταιρίας καθώς και σε μια συλλογή του περιοδικού ‘’ΔΙΦΩΝΟ’’.


Το 2008 συμμετείχε ως συνθέτης στον δίσκο του Βαγγέλη Ασημάκη σε παραγωγή του Άγγελου Σφακιανάκη μαζί με τους Νίκο Ζιώγαλα, Γιώργο Δημητριάδη, Γιάννη Ζουγανέλη, Κώστα Λειβαδά και Θάνο Παπανικολάου.


Τον Ιανουάριο του 2014 κυκλοφορεί από την FM Records S.A. το πρώτο προσωπικό του CD Album με τίτλο ‘’ΤΟ ΡΟΚ ΕΝΤΟΣ ΜΟΥ…’’ Με όχημα 12 τραγούδια που κινούνται σε μελωδικές αλλά και δυναμικές φόρμες περιγράφει συναισθήματα και καταστάσεις που έχει βιώσει και αποτυπώνει το ροκ μέσα από τη δική του ματιά. Όχι μόνο ως ένα είδος μουσικής αλλά και σαν στάση ζωής. ‘’ΤΟ ΡΟΚ ΕΝΤΟΣ ΜΟΥ’’ σε σύντομο διάστημα από την κυκλοφορία του έκανε αισθητή την παρουσία του με μεταδόσεις σε ραδιόφωνα και μπαράκια και και έχει ξεπεράσει ήδη τα 3.200.000 ΥouTube views!

Επίσημες Σελίδες