Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΛΑΓΔΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ

Η άψογη διοργάνωση και η επιτυχής διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των 19 ετών (U19 European
Championship 2015) αποτελεί κοινή πεποίθηση και αδιάψευστη πραγματικότητα. Για το λόγο αυτό συγχαίρουμε θερμά την ΕΠΣ Πιερίας και τον πρόεδρό της Δημήτρη Ελευθεριάδη που σήκωσαν το βάρος του σημαντικού αυτού αθλητικού γεγονότος και απέδειξαν πως η περιφέρεια και ειδικότερα η Πιερία παρέχει τα εχέγγυα για να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις αυτού του επιπέδου. Νιώθουμε πραγματικά περήφανοι για το αποτέλεσμα και τη συνολική αίσθηση ότι το γεγονός αυτό καθεαυτό προέβαλε το αθλητικό ιδεώδες και τη φιλοσοφία της ευγενούς άμιλλας. Επίσης οφείλουμε να συγχαρούμε το κοινό της Πιερίας που αγκάλιασε το αθλητικό αυτό γεγονός και με την παρουσία του έδωσε ιδιαίτερη λαμπρότητα στους αγώνες.
   Δε διαφεύγει εξάλλου της προσοχής μας πως τέτοιου είδους διεθνείς διοργανώσεις λειτουργούν πολλαπλασιαστικά στη γενικότερη προσπάθεια ενίσχυσης της τουριστικής κίνησης της Πιερίας αλλά και στην προώθηση του αθλητικού και καλλιτεχνικού τουρισμού. Ευχόμαστε η έμπρακτη και ουσιαστική αυτή συμβολή στην προβολή της Πιερίας να βρει και άλλους μιμητές, που να προσθέσουν το δικό τους θετικό μέρισμα στην ανάδειξη των αστείρευτων δυνάμεων και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νομού μας.
                             Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού

                             Ευάγγελος Β. Λαγδάρης