Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Παρόντες οι Κοκκινοπλίτες της Πιερίας στον 4ο Faethon Olympus Marathon - Απόστολος Τσουρέκας

 Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος, για 4η συνεχή χρονιά ο FAETHON OLYMPUS MARATHON - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ! 

Πρόκειται για έναν ορεινό Μαραθώνιο στο Βουνό των Ολύμπιων Θεών που καταφέρνει και προσελκύει το ενδιαφέρον των αθλητών της Ελλάδας και του Εξωτερικού , οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία. 


Το πρωί της Κυριακής 12 Ιουλίου 2015, πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην Πλατεία του χωριού μας για να απολαύσει από κοντά τη στιγμή του τερματισμού των συμμετεχόντων αθλητών και τη βράβευσή τους. Παρούσα στη διοργάνωση, εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου μας, και η Γεν. Γραμματέας κ. Μέγα Ελένη με τον Χοροδιδάσκαλο κ.Φτεργιώτη Αθανάσιο και μέλη της Χορευτικής μας ομάδας. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 206 αθλητές, εκ των οποίων κατάφεραν και τερμάτισαν οι 178, ενώ νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας Σιαμήτρας με χρόνο 5:43.13. 


Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια προς την οργανωτική επιτροπή του 4ου FAETHON OLYMPUS MARATHON - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ για την αξιόλογη διοργάνωση και ευχόμαστε ανάλογη επιτυχία στο μέλλον. Χάρη σε αυτό το κορυφαίο αθλητικό γεγονός συμβάλλουν σημαντικά στην προβολή της γενέτειράς μας εντός και εκτός των ορίων της Ελλάδας.
Εκ του ΔΣ του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ"