Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

 Συνδημότες- σες
   Μπροστά στις Αυτοδιοικητικές εκλογές  το δίλημμα, το διακύβευμα, το ζητούμενο είναι στασιμότητα και οπισθοδρόμηση ή κινητικότητα και πρόοδος.

   Ο  Χιονίδης  πρέπει να πάει στο περιθώριο, διότι πάλιωσε, φθάρθηκε, κουράστηκε, ότι είχε να δώσει το είδαμε΄ το πολύχρονο έργο του είναι μικρό και τελευταία ανύπαρκτο, τα λόγια του  μεγάλα, διθυραμβικά, τα μελλοντικά του σχέδια μεγαλεπήβολα στα χαρτιά. Δυστυχώς γι΄αυτόν το Μάιο, το μήνα των ανατροπών και των αλλαγών, θα πει το κύκνειο άσμα της ήττας του, θα παρηγορηθεί διηγούμενος τα περασμένα μεγαλεία του.
   Ο δήμος μας με το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό, με τα πλεονεκτήματά του θα διοικηθεί από άφθαρτο, ικανό και εμπνευσμένο ηγέτη, με νέες αντιλήψεις και μεθόδους πέρα και ανεξάρτητα από μνημονικές πολιτικές, όπως έπραξε ο ετερόφωτος  απερχόμενος τωρινός δήμαρχος συρόμενος από το άρμα Σαμαρά. Παράδειγμα της μίζερης πρακτικής του τελευταία αποτελούν οι διμηνίτικες συμβάσεις που κάνει ταυτιζόμενος με την παλιομοδίτικη αποτυχημένη και καταδικασμένη τακτική της κεντρικής εξουσίας, που γίνονται με εκλογική περιστασιακή σκοπιμότητα εκμεταλλεύοντας την ανάγκη των συνανθρώπων μας, της οποίας ηθικός και φυσικός  αυτουργός είναι ο Σαμαράς και πραιτοριανός του ο Χιονίδης.
   Κι΄εγώ ήμουν θερμός υποστηρικτής του πριν από σας κ. Χιονίδη, αλλά μόλις έγινε κωλοτούμπας και γενίτσαρος της αυλής Μέρκελ και των αφεντικών της τον απέρριψα αμέσως, ενώ εσείς συνοδοιπορήσατε μαζί του. Κοντολογίς η πορεία σας ήταν τα τελευταία χρόνια συνδεδεμένη και συνυφασμένη με την ισχνή αντιλαϊκή πολιτική Σαμαρά, που γίνατε φτωχός συγγενής – πατερίτσα του και έτσι καταντήσατε άπραγος και άπρακτος θεατής, περιηγητής, τουρίστας του διευρυμένου δήμου μας, ανίκανος  να διαχειριστείτε τα αυτονόητα πράγματα της καθημερινότητας. Για παράδειγμα σας αναφέρω κ. Χιονίδη, όπως σας καταγγείλαμε στο παρελθόν μαζί με τους συγχωριανούς μου, ότι το νερό ύδρευσης είναι ακατάλληλο, μη πόσιμο και το γεγονός αυτό μας ταλανίζει διαχρονικά, σεις όμως αδιαφορήσατε, μας υποτιμήσατε και η κατάσταση παραμένει ίδια μέχρι σήμερα με ηθικά και οικονομικά κόστη για τους κατοίκους του Κούκου. Το νερό της βοηθητικής υδρευτικής γεώτρησης που διαχειρίζεστε για μας δεν το εμπιστευόμαστε, διότι έχει επιφέρει η χρήση του αρνητικές συνέπειες στην υγεία μας, το χαρακτηρίσαμε εύστοχα ως “υγρό πυρ“. Δυστυχώς λέμε το νερό νεράκι, μας λείπει και είναι ακατάλληλο.
   Για τα “κατορθώματά“ σας αυτά θα εισπράξετε τα επίχειρα στις εκλογές, θα πάτε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας του δήμου μας.
   Το Μάιο, το μήνα των ανατροπών, οι συνδημότες μας θα επιλέξουν τον καλύτερο, τον Ν. Μακρίδη, ένα νέο με υψηλές προσδοκίες και προοπτικές για τον τόπο μας.
   Συμπατριώτες έσεται ήμαρ για το διευρυμένο δήμο μας!
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Υποψήφιος  Δημοτικός Σύμβουλος
(Εκλογική περιφέρεια Κατερίνης)
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Υπ. Δήμαρχος Ν.ΜΑΚΡΙΔΗΣ