Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Αποφάσεις της 105ης συνεδρίασης της ΕΣΑΠ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... volleyleague.gr
Ολοκληρώθηκε η 105η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ. Τα θέματα που συζητήθηκαν και οι αποφάσεις που λήφθησαν είναι οι:

* Επικυρώθηκε η βαθμολογία της αγωνιστικής περιόδου 2013-14.
 
* Συζητήθηκε το αίτημα του ΤΑΑ Παναχαϊκή για αύξηση των ομάδων της Volleyleague από 12 σε 14. Το αίτημα απορρίφθηκε για νομικούς λόγους. Συζητήθηκε και η δυνατότητα χορήγησης wild card σε περίπτωση αδυναμίας κάποιου ΤΑΑ να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα.
 
* Παρέστησαν στο Δ.Σ. τα υποψήφια Τ.Α.Α. Μ.Ε.Ν.Τ. και  Α.Ο. Ορεστιάδα και ενημερώθηκαν για τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες συμμετοχής τους στην Ε.Σ.Α.Π. και στο πρωτάθλημα Volleyleague 2014-15.
 
* Αποφασίστηκε να προταθεί στην Ε.Ο.Π.Ε. και στον Π.Α.Σ.Α.Π. να απελευθερωθεί ο αριθμός των ξένων εκτός Ε.Ε. που δικαιούται να αποκτήσει το κάθε ΤΑΑ και να τροποποιηθεί σχετικά ο Κανονισμός Μεταγραφών.
 
* Περαιτέρω αποφασίστηκε να ζητηθεί άμεσα συνάντηση με ΕΟΠΕ και ΠΑΣΑΠ στην οποία θα συζητηθούν συνολικά ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σωματείων και αθλητών για το πρωτάθλημα της Volleyleague.
 
* Έγινε πρώτη εκτίμηση των συμπερασμάτων της 1ης Ημερίδας που διοργάνωσε η Ε.Σ.Α.Π. και κρίθηκε ως απόλυτα επιτυχημένη. Μετά την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών και την καταγραφή των συμπερασμάτων - προτάσεων θα γίνει ανάλυση και αξιοποίηση σε επόμενο Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π.
 
* Προκηρύχθηκε Γενική Συνέλευση για το πρώτο 15νθημερο Ιουνίου για διενέργεια αρχαιρεσιών στην Ε.Σ.Α.Π.