Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Το μήνυμα του Παναγιώτη Καζά

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ
Τις τελευταίες ημέρες, βλέποντας την μεγάλη κοινωνική απήχηση και αποδοχή που έχει ο Συνδυασμός «Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ» και θέλοντας οι άλλοι να
ανακόψουν την ορμή της Δημοτικής μας παράταξης, έχουν αρχίσει μάταια την κακόβουλη φημολογία.
Η αθρόα και μαζική στελέχωση του συνδυασμού μας, από σπουδαίους και ικανούς συμπολίτες μας, αφ ενός αποδεικνύει περίτρανα την επιθυμία και την επιλογή της κοινωνίας μας αφ ετέρου προκαλεί πανικό σε κάποιους που δεν μπορούν να αποδεχθούν τα γεγονότα. Έτσι κάνουν τα πάντα για να ανατρέψουν την βούληση των πολιτών, με κάθε τρόπο, ακολουθώντας  την πολιτική του δήθεν.
Με τον ανωτέρω κεντρικό ισχυρισμό, επιχειρείται η δημιουργία συνθηκών σύγχυσης στην κοινωνία και τους πολίτες.
 Σταματώ εδώ χωρίς άλλο σχόλιο και κανένα υπονοούμενο γιατί είναι η ώρα της καθαρής και έντιμης πολιτικής , είναι η ώρα της επίλυσης των προβλημάτων του δήμου μας , είναι η ώρα των πολιτών.
Το οφείλουμε στις γενιές που θα έρθουν, γιατί σε αυτές πρέπει να παραδώσουμε ένα σύγχρονο Δήμο, ένα τόπο που θα αξίζει να ζει κάποιος στο μέλλον.
Δεσμευόμαστε να υπηρετήσουμε όλους τους Συνδημότες μας με ΗΘΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!
Δεν θέλουμε πια να βλέπουμε στα πρόσωπα των φίλων μας, των γνωστών μας, των συμπολιτών μας,  την απογοήτευση, την εγκατάλειψη, την μοίρα του ανθρώπου της επαρχίας.  ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.
Έχουμε το πρόγραμμα, έχουμε και τους ανθρώπους, για να γίνει ο Δήμος μας πρωταγωνιστής, στο νέο Ευρωπαϊκό, Εθνικό και Περιφερειακό Περιβάλλον.
Η διοίκηση πρέπει πάνω από όλα να σέβεται και να αφουγκράζεται τον πολίτη, να λειτουργεί δίκαια και να εργάζεται ομαδικά.
Όλοι θα έχουν το ρόλο τους την επόμενη μέρα και ειδικότερα τα τοπικά
Για αυτό λοιπόν ο συνδυασμός μας αποτελεί μια ομάδα εργασίας. Μια ενωμένη ομάδα που πατά γερά στα πόδια της, που εργάζεται για να γίνουν πράξη οι στόχοι μας, και να αλλάξει επιτέλους ο τόπος μας.
          Επιθυμία μας είναι, να εκλέγουν ικανοί άνθρωποι που θα μπορέσουν, η φωνή και τα επιχειρήματα τους να φτάνουν στα Δημοτικά Συμβούλια, εκπροσωπώντας επάξια τους ανθρώπους που τους εμπιστεύθηκαν, για να έχουν λόγο και φωνή στις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων.
Μόνο με την δική σας φωνή θα καταφέρουμε την επίλυση όλων των προβλημάτων.
Στις 18 Μαΐου θα πρέπει όλοι να σκεφτούμε και να ψηφίσουμε ικανούς και άξιους ανθρώπους…όχι από υποχρέωση ή συγγένεια, αλλά σκεπτόμενοι μόνο, πια θα είναι τελικά η προσφορά του καθένα στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού και στην ανάπτυξη αυτού του τόπου.

Εσείς είσαστε εδώ για μας, εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ και όλοι για τον τόπο μας.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΖΑΣ

ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ