Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Η Νιόβη Παυλίδου στον Real FM

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... “Πολίτες Μπροστά” Νιόβη Παυλίδου
Νιόβη Παυλίδου: “Είμαι εδώ, για να 'ρθείτε κι εσείς”

Έκκληση για συστράτευση όλων των πολιτών με στόχο την επίτευξη αλλαγών που θα στηρίζονται σε υπεύθυνες απόψεις και όχι στο λαϊκισμό  απηύθυνε η επικεφαλής του συνδυασμού “Πολίτες Μπροστά” Νιόβη Παυλίδου σε συνέντευξή
της στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm Θεσσαλονίκης.
Αυτή την εποχή βγαίνουν μπροστά εκείνοι που δεν διεκδικούν θέσεις αλλά επιθυμούν να προσφέρουν κάτι αξιόλογο στην κοινωνία” είπε χαρακτηριστικά η κα Παυλίδου. “Εγώ ως άνθρωπος, δεν υπήρξα ποτέ αδιάφορος και απολιτίκ. Η δύσκολη κατάσταση που διανύουμε με ώθησε να πάρω την απόφαση να συμμετάσχω ενεργά στα κοινά και αυτό θέλω να επικοινωνήσω και στον κόσμο. “Είμαι εδώ, για να 'ρθείτε και εσείς” είναι το μήνυμα που στέλνω σε όλους τους πολίτες”.
Ο συνδυασμός “Πολίτες Μπροστά”, όπως εξήγησε, φιλοξενεί ανθρώπους από τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς και του μεταρρυθμιστικού κέντρου που αντιλαμβάνονται έναν σαφή ευρωπαϊκό προσανατολισμό για τη χώρα. Ανθρώπους, όμως, που επιθυμούν να σπάσουν το φράγμα του στενού πολιτικού λόγου της κεντρικής πολιτικής σκηνής.
“Έχω πάψει, άλλωστε, να πιστεύω σε λύσεις από το παλιό πολιτικό σύστημα” επισήμανε η κα Παυλίδου. “Θέλω να αναδειχθούν νέες δυνάμεις, νέοι, απλοί, ενεργοί πολίτες που, μέχρι τώρα είχαν γυρίσει την πλάτη στο κοινωνικό σύστημα. Άνθρωποι καθημερινοί, σαν και μένα, που το μόνο που επιθυμούν είναι να δουλέψουν για να αλλάξουν όλα αυτά τα οποία απορρίπτουμε και μας κρατάνε στάσιμους ως κοινωνία”.

Η ίδια παραδέχεται ότι, επειδή προέρχεται από τον πανεπιστημιακό χώρο, έχει πρόβλημα αναγνωρισιμότητας, κάτι που δεν είναι εύκολο να διαχειρισθεί κανείς στο σύντομο χρονικό διάστημα μίας μικρής προεκλογικής περιόδου. Παρ' όλα αυτά η ανταπόκριση του κόσμου, μέχρι σήμερα, είναι ενθαρρυντική και αυτό την κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξη.