Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Στον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Πιερίας, βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Νίκος Μακρίδης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Γραφείο Τύπου "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ" του  Νίκου Μακρίδη
Στον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Πιερίας, βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Νίκος Μακρίδης και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή για την Κατερίνη» μαζί με στελέχη του συνδυασμού, στο πλαίσιο επισκέψεων σε φορείς
και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον δήμο Κατερίνης .
Τα μέλη του συνδυασμού και ο επικεφαλής Νίκος Μακρίδης, ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο του ΣΥ.ΦΑ. Πιερίας για τις δραστηριότητες του συνεταιρισμού, τις δράσεις και τις δυνατότητές που προσφέρει στην κοινωνία του τόπου μας ακόμα και στον τομέα της αγοράς εργασίας που είναι πολύ σημαντικός.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού Νίκος Μακρίδης συνεχάρη τον πρόεδρο του ΣΥ.ΦΑ για την σπουδαία αυτή προσπάθεια που γίνεται, τόνισε την αξία του συνεταιριστικού εγχειρήματος όταν αυτό μάλιστα είναι επιτυχημένο, όπως ο ΣΥ.ΦΑ Πιερίας, ανοίγοντας προοπτικές που στηρίζουν τον φαρμακοποιό, την τοπική οικονομία και ένα διαφορετικό μοντέλο συνεταιρισμού. Συζήτησε, για το αν  και  με ποιο τρόπο είναι δυνατόν να υπάρξει συνεργασία του δήμου με τον ΣΥ.ΦΑ, ενώ  δεσμεύτηκε ότι θα έχει συνεχείς συνεργασία με το ΣΥ.ΦΑ Πιερίας καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια που θα μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα για τον δήμο Κατερίνης και όχι μόνο.

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ