Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Πιερίας στους “Πολίτες Μπροστά” της Νιόβης Παυλίδου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... “Πολίτες Μπροστά” Νιόβη Παυλίδου
Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Πιερίας

Την επίσημη παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων Πιερίας έκανε, χθες, στην Κατερίνη η επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά» Νιόβη Παυλίδου.

Η κα Παυλίδου, που είχε στο πλευρό της τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Δημήτρη Μαυροειδή, επισήμανε ότι στόχος του συνδυασμού είναι να ενεργοποιηθούν όλοι εκείνοι οι πολίτες που δεν αρκούνται στη στείρα κριτική αλλά επιθυμούν να εργαστούν σκληρά για να «χτίσουν» την κοινωνία που ονειρεύονται.
«Είναι ένα νεανικό ψηφοδέλτιο, αντιπροσωπευτικό των επαγγελματικών δράσεων που αναπτύσσονται στην περιφερειακή ενότητα Πιερίας. Μίας περιοχής με μεγάλη βαρύτητα στον πρωτογενή τομέα αλλά και με ανάπτυξη ποικίλων μορφών τουρισμού που συμβάλουν στον πλούτο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» τόνισε η υποψήφια περιφερειάρχις Νιόβη Παυλίδου.
Από την πλευρά του ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Δημήτρης Μαυροειδής, αφού ανέπτυξε τον ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η Περιφέρεια και τις δυνατότητες ανάπτυξης μέσα από στρατηγικό σχεδιασμό, επιχειρηματική συνοχή και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της, υπογράμμισε:
«Είμαστε η πρωτοβουλία των πολιτών και αυτό το αποδεικνύουν τόσο το όνομα της Νιόβης όσο και το δικό μου. Μέχρι τώρα, συναντήσαμε εξαιρετικά δύσκολες πολιτικές συνθήκες, άρνηση για συμμετοχή, αγανάκτηση και πλήρη αποσάρθρωση των κομματικών μηχανισμών. Παρόλα αυτά η ζωή συνεχίζεται, οι πολίτες πρέπει να αντιδράσουν, αποφάσεις πρέπει να ληφθούν δύσκολες. Οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να ξεκινήσουν από το πολιτικό σύστημα, από τη βάση έως την κορυφή. Γι αυτό χρειάζονται συναινετικές πολιτικές».

Οι υποψήφιοι της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας είναι οι εξής:
Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: Δημήτρης Μαυροειδής, έμπορος
Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι:
1.Σταυρούλα Γελαστοπούλου, τεχνολόγος-γεωπόνος
2.Μωυσής Κοκτσίδης, συνταξιούχος τραπεζικός
3.Απόστολος Ντινάκης, εκπαιδευτικός πληροφορικής
4.Χαρούλα Σοφιανίδου, ιδιωτική υπάλληλος
5.Κωνσταντίνος Χαλκίδης, συνταξιούχος
6.Γιώργος Φαρμάκης, ελεύθερος επαγγελματίας