Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Πιερικός Αρχέλαος – Άργος Ορεστικό 69-49

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΡΧΕΛΑΟ
 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Β΄ ΓΥΡΟΣ – 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Πιερικός Αρχέλαος – Άργος Ορεστικό 69 – 49

Μετά την καλύτερη αμυντική του εμφάνιση στη χρονιά, ο Πιερικός Αρχέλαος νίκησε με
άνεση το φιλοξενούμενο Άργος Ορεστικό με σκορ 69-49. Έγινε ένα παιχνίδι που το χάρηκαν οι πολυπληθείς φίλαθλοι, αφού με τη νίκη αυτή επισφραγίσθηκε και μαθηματικά η παραμονή στη Β΄ εθνική κατηγορία.

Για την ιστορική ομάδα της Κατερίνης η οποία έχει φέτος στο δυναμικό της το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, αφού έχει αθλητές από τις ομάδες των εφήβων και των παίδων, είναι αξιοσημείωτη και μεθοδική, συστηματική και -βέβαια- αποτελεσματική η δουλειά του προπονητή της Στέλιου Χατζηιωάννου που για πρώτη φορά ανέλαβε τεχνική ηγεσία στην κατηγορία και τα κατάφερε περίφημα. ‘Όπως, επίσης, επιτυχής ήταν και η συμβολή  των συνεργατών του Χρήστου Ξηρομερίτη, Μιχάλη Σαραπτσή και Σωτήρη Γκαβοτάσιου.

Διαιτητές ήταν οι κ. κ. Τζίμα και Θεοδώρου.

Τα δεκάλεπτα: 21-12, 40-21, 57-32, 69-49.

Οι συνθέσεις:

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Αμπαράς 9(3), Κοντσές Αθ., Γκοντόπουλος 6, Τσαλμπούρης 12(1), Σακελλαρίου 15(1), Πέτκος, Κοντσές Β., Σκαμπαρδώνης, Ασημάκης 8., Γεωργούλας 17(2), Παπαδόπουλος 2, Οικονόμου.

Άργος Ορεστικό (Δημητριάδης): Πανταζής 2, Δημητριάδης 8(2), Ζουζούρας 5(1), Μιχαηλίδης, Μαγρίζος 9(1), Σκορδάλης, Τράντας 11(3), Κόττας 4, Μποζιάρης, Χρήστου 3, Τσαγκαρούλης 7, Χατζηκυριακίδης.

ΦωτορεπορτάζΣοφία Δεληγιαννίδου