Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Βιογραφικό υποψήφιου δημοτικού συμβούλου του Γιάννη Φάκα

Γεννήθηκε το 1976 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Περίσταση Πιερίας. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Περίστασης  και από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Κατερίνης.
Σπούδασε στο Τμήμα Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Εθνικού Καποδιστριακού
Πανεπιστημίου Αθηνών και είχε ενεργό συμμετοχή στον αντίστοιχο Φοιτητικό Σύλλογο όπου διετέλεσε πρόεδρος.  Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο ίδιο τμήμα, στην κατεύθυνση "Συστήματα Επικοινωνιών και Δίκτυα". Γνωρίζει πολύ καλά την αγγλική γλώσσα.
Από το 2004 εργάζεται στο Υπουργείο Παιδείας. Έχει απασχοληθεί σε νευραλγικούς τομείς της κεντρικής υπηρεσίας του Υπουργείου, όπως η τεχνική υποστήριξη στην αποστολή θεμάτων στις Πανελλήνιες εξετάσει και στην παρακολούθηση των έργων του ΕΣΠΑ. Δίδαξε στο Λύκειο Κορινού και από τον Σεπτέμβριο του 2013 εργάζεται στην Α/θμια Εκπαίδευση Πιερίας ως διοικητικός υπάλληλος κλάδου Πληροφορικής.
Είναι μέλος της Κινηματογραφικής Λέσχης Κατερίνης και της Εφορείας Φωτογραφίας "Ίριδα" της Εστίας Πιερίδων Μουσών. Είναι επίσης μέλος της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδας (ΕΠΕ).

 ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ :
ü  Διαφάνεια και δημοκρατική διοίκηση
ü  Συμμετοχή των πολιτών στα κοινά και στη λήψη των αποφάσεων
ü  Έλεγχος των πεπραγμένων της σημερινής δημοτικής αρχής
ü  Για έναν Δήμο πρωταγωνιστή στις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύη – ασπίδα προστασίας στους ευπαθείς κοινωνικές ομάδες
ü  Για τη χρήση των νέων τεχνολογιών ως για την επίτευξη της  αποτελεσματικότητας, της ανάπτυξης και της διαφάνειας στην τοπική αυτοδιοίκηση.

"Αλλάζοντας την πόλη αλλάζουμε τις ζωές μας"