Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Χρυσή Αυγή προς διακομματική επιτροπή: “Να μην δοθεί ούτε ευρώ στα κόμματα για τις εκλογές! Αρκετά εκατομμύρια έκλεψαν από τον ελληνικό λαό!”

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Εν όψει των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 25ης Μαΐου πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής
εκλογών. Το παρόν έδωσε και η Χρυσή Αυγή και τα θέματα που αφορούσαν την σημερινή συνεδρία ήταν το μοίρασμα του τηλεοπτικού χρόνου των υποψηφίων Ευρωβουλευτών.

Φυσικά οι πάσχοντες από φαρισαϊσμό εκπρόσωποι των δημοκρατικών κομμάτων ξέχασαν να αναφέρουν ότι παρανόμως δεν δόθηκε ούτε λεπτό προεκλογικά στις βουλευτικές εκλογές του 2012 στον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή όχι μόνο στα ιδιωτικά κανάλια αλλά και στην Δημόσια Τηλεόραση και ότι επικρατεί φίμωση στα Ελληνικά Μ.Μ.Ε. σε ότι αφορά τις προγραμματικές μας θέσεις. Σαφώς καθημερινώς είναι λαλίστατοι όταν πρόκειται να λασπολογήσουν το Κίνημα και να ψευδολογήσουν για τους Βουλευτές μας και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Όμως το κυρίως θέμα ήταν η κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων εν όψει Ευρωεκλογών. Ακούστηκαν όλες οι προτάσεις και πραγματικά οι εκπρόσωποι των δημοκρατικών παρατάξεων ξεσπάθωσαν εναντίον του υπουργού κ. Μιχελάκη και απαιτούσαν την χρηματοδότηση να την πάρουν άμεσα μαζί με ένα πακέτο προσφορών και αποδοχών λόγω των δαπανηρών εκλογών.

7.000.000 ευρώ είναι αυτά και τα θέλουν για να οργανωθούν...

Οι υποκριτές υπερασπιστές του Ελληνικού Λαού τρώγονται σαν τις ύαινες για να τσεπώσουν και άλλο χρήμα. Αφού τους υποσχέθηκε την άμεση χρηματοδότηση καταλάγιασαν τα πνεύματα και το λόγο ζήτησαν και πήραν οι συναγωνιστές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή. Η πρόταση τους πάγωσε όλους, αριστερούς δεξιούς και λοιπών δημοκρατικών παρατάξεων.

"Την στιγμή που ο Ελληνικός Λαός πένεται εσείς, μηδενός εξαιρουμένου σε αυτή την αίθουσα συζητάτε πως να αρπάξετε και άλλα εκατομμύρια ευρώ για να κατεβείτε σε εκλογές. Το Κίνημα της Χρυσής Αυγής δέχεται τηλεοπτικό και οικονομικό αποκλεισμό και τα καταφέρνουμε μια χαρά και χωρίς χρηματοδότηση. Ο κόσμος είναι στο πλάι μας.

Προτείνουμε την άμεση κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης όλων των κομμάτων και να διατεθούν άμεσα στους Έλληνες πολίτες και όποιο κόμμα δεν μπορεί να συμμετέχει σε εκλογές να πληρώσει τα χρέη του και απλά να παύσει την λειτουργία του."

Αυτή η πρόταση είναι και η απαίτηση του Ελληνικού Λαού.