Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Η υποψήφια αντιπεριφερειάρχις και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ημαθίας για τους “Πολίτες Μπροστά” της Νιόβης Παυλίδου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... “Πολίτες Μπροστά” Νιόβη Παυλίδου
Η μαέστρος –μουσικολόγος Δήμητρα Ζησέκα βρίσκεται στο «τιμόνι» του ψηφοδελτίου της περιφερειακής ενότητας Ημαθίας του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά» της υποψήφιας για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Νιόβης
Παυλίδου.
«Πρόκειται για μία νέα γυναίκα που προέρχεται από τον χώρο του πολιτισμού και συσπειρώνει γύρω της ανθρώπους από ποικίλες επαγγελματικές δραστηριότητες» τόνισε η κα Παυλίδου. «Όλοι τους είναι ενεργοί πολίτες που αποφάσισαν να συμμετάσχουν ενεργά στη διακυβέρνηση της Περιφέρειας με στόχο να επιτύχουν τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής τους, διασφαλίζοντας παράλληλα την ευημερία τη δική τους αλλά και το μέλλον των παιδιών τους».
Από την πλευρά της η κα Ζησέκα επισήμανε ότι η απόφασή της να πάρει στη…μπακέτα της τους «Πολίτες Μπροστά» στην Ημαθία, είναι απόρροια της εμπειρίας που έχει αποκομίσει από τις σπουδές αλλά και τη φύση του επαγγέλματός της καθώς στη μουσική έχει μάθει να δημιουργεί και να συνεργάζεται.
«Η μουσική έχει τη δύναμη να «μιλήσει» στην ψυχή του κόσμου και ταυτόχρονα να τον προβληματίσει, να τον εκπαιδεύσει, ακόμη και να τον αλλάξει» υπογράμμισε η υποψήφια αντιπεριφερειάρχις Ημαθίας Δήμητρα Ζησέκα. «Θεωρώ ότι ο πολιτισμός και ο τουρισμός είναι δύο τομείς που θα έπρεπε να έχουν άμεση συνεργασία καθώς αποτελούν τμήμα της βαριάς βιομηχανίας στην Ελλάδα. Σ’ αυτό θα επικεντρωθούμε μέσα από τον αγώνα μας στην Περιφέρεια. Πάνω απ’ όλα, όμως, θα προσπαθήσουμε να φέρουμε δίπλα μας όλους τους ενεργούς πολίτες που ενδιαφέρονται να συστρατευθούν μακριά από κομματικές εξαρτήσεις και περιορισμούς».
 Οι υποψήφιοι της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας:
Υποψήφια αντιπεριφερειάρχις Ημαθίας: Δήμητρα Ζησέκα, μαέστρος ορχήστρας-χορωδίας, μουσικολόγος
Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι:
1.Γρηγόρης Γιοβανόπουλος, εκπαιδευτικός
2.Αναστάσιος Ιγνατιάδης, υπάλληλος ΔΕΥΑΒ- πρόεδρος ιδιωτικών υπαλλήλων
3.Χαρούλα Λαπατούρα, νηπιαγωγός
4.Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ελεύθερος επαγγελματίας
5.Νικόλαος Παπαδόπουλος, υπάλληλος ΙΚΑ Βέροιας

6.Σταύρος Παπαιωάννου, ιδιωτικός υπάλληλος