Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Κάτοικος Αιγινίου έγινε κι ο Κώστας Χατζής!

Μια μέρα μετά την απόκτηση του Αργεντινού Μαρσέλο Πέντα, η ομάδα της Πιερίας κάνει ξανά αισθητή την παρουσία της στο μεταγραφικό παζάρι. Συγκεκριμένα, στα κυανόλευκα του Αιγινιακού ντύθηκε ο 28χρονος αμυντικός
χαφ, Κώστας Χατζής, που αποτελεί και εκείνος προσωπική επιλογή του Γιώργου Χατζάρα, από τη συνύπαρξή τους σε Πιερικό και πέρυσι Νίκη Βόλου.

Ο Χατζής έχει παίξει ακόμα σε Καστοριά, Καλαμάτα, Ιωνικό, Διαγόρα και Λάρισα, ενώ με την παρουσία του συμπληρώνεται μια πολύ ανταγωνιστική μεσαία γραμμή, μαζί με τους Πέντα, Μπαλντοβαλίεφ, Μίτροφ, Σαββίδη, Φαμπίνιο, Φελίπε, Ζούρκο και Μάγγο (ίσως «κλείσει» ακόμα ένας έμπειρος χαφ).

Τις επόμενες μέρες η ομάδα του Αιγινίου αναμένεται να «κλείσει» και τον 35χρονο στόπερ, Δημήτρη Σαμαρά, με θητεία σε Νίκη Βόλου, Βέροια, Δόξα Δράμας και Λύκους, ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις για έμπειρο Έλληνα επιθετικό (δυο οι βασικοί στόχοι) και δεξιό μπακ. Βεβαίως, τις επόμενες μέρες θα αποκτηθεί και ένας επιθετικός από την Ονδούρα, με το ρόστερ να συμπληρώνεται πολύ έγκαιρα για τους νεοφώτιστους.

Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ


http://www.mikriliga.com/portal