Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Το Εργατικό μας Κέντρο και οι εργαζόμενοι της Πιερίας αντιδρώντας στο νέο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη βουλή συμμετέχουμε στην 24ωρη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 16 Ιουλίου.

Η Κυβέρνηση συνεχίζει να κλείνει Οργανισμούς, ν’απολύει εργαζόμενους, να παίρνει μέτρα που επιδεινώνουν τη ζωή των εργαζομένων, του λαού και να σπρώχνει στον Καιάδα τους εργαζόμενους με διαδικασίες εξπρές με νέα μνημόνια
που τα βαπτίζει πολυνομοσχέδια.


Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Διοίκηση είναι αυτή τη φορά τα θύματα της κυβερνητικής πολιτικής. Ακόμα και οι σχολικοί φύλακες, που προσλήφθηκαν για την φύλαξη των παιδιών μας, των σχολείων, μπαίνουν στη λίστα της «κινητικότητας» των απολύσεων.

Οι νέες κυβερνητικές παρεμβάσεις στα εργασιακά, οι διαθεσιμότητες, η κινητικότητα και εν τέλει οι απολύσεις, η ανεργία που έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις, οι συνεχείς επιστρατεύσεις, τα νέα χαράτσια που προωθούνται με το νέο φορολογικό, τα συνεχιζόμενα λουκέτα στις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, ο νέος μηχανισμός υπονόμευσης της συλλογικής διαπραγμάτευσης κι όλα όσα έχουν οδηγήσει τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση και έχουν στερήσει βασικά δημοκρατικά δικαιώματά τους, δεν μπορούν και δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα.

Καταγγέλλουμε αυτή την πολιτική και καλούμε τους εργαζόμενους της Πιερίας να συμμετάσχουν μαζικά στην 24ωρη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 16 Ιουλίου και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί μπροστά στο Εργατικό Κέντρο για να αγωνιστούμε για την ανατροπή της.

Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί και θα ενταθεί όσο εκείνοι που αποφασίζουν, επιμένουν να οδηγούν το λαό στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 10

ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ