Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Επίσκεψη του βουλευτή Καβάλας, Γιάννη Πασχαλίδη στην Πιερία, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου της Κεντρικής Μακεδονίας

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ
«Να ακούσουμε την τοπική κοινωνία»
 Στις διαδικασίες του προσυνεδρίου της Κεντρικής Μακεδονίας, που θα κορυφωθούν το
πρωί της Κυριακής με την ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», εντάσσεται η επίσκεψη στην Πιερία, του βουλευτή Καβάλας, κ. Γιάννη Πασχαλίδη ο οποίος από το πρωί σήμερα συναντάται με φορείς του νομού, ως επικεφαλής κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας. Ανάλογες συναντήσεις κλιμακίων της ΝΔ πραγματοποιούνται σήμερα και θα συνεχιστούν και αύριο με δεκάδες φορείς των νομών της Κεντρικής Μακεδονίας.
«Στόχος του προσυνεδριακού διαλόγου είναι να ακούσουμε την τοπική κοινωνία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε νομός, ώστε με τη σειρά μας να τα μεταφέρουμε στο Συνέδριο και να προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις», ανέφερε ο κ. Πασχαλίδης.
Οι συναντήσεις του βουλευτή Καβάλας που συνοδευόταν από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πιερίας κ. Μόσχο Γιαλένιο, ξεκίνησαν με πρώτο σταθμό το Διοικητήριο όπου το υποδέχθηκε η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου. Παρόντες ήταν επίσης οι βουλευτές Πιερίας Γιώργος Κωνσταντόπουλος και Δημήτρης Χριστογιάννης, ο δήμαρχος Πύδνας- Κολινδρού Βαγγέλης Πολύζος, ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Τσιμήτρης, ο πρώην βουλευτής Αντώνης Καρπούζας, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε Πιερίας.
Στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφθηκε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλία Χατζηχριστοδούλου. Επόμενος σταθμός της επίσκεψης του κ. Πασχαλίδη ήταν το δημαρχείο Κατερίνης όπου το υποδέχθηκε ο δήμαρχος Σάββας Χιονίδης. Εκεί το «παρών» έδωσε και η βουλευτής Πιερίας Άννα Μάνη- Παπαδημητρίου.

Οι επαφές του κλιμακίου με επαγγελματικούς, παραγωγικούς, επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς φορείς θα συνεχιστούν μέχρι και αργά το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία της ΝΟΔΕ Πιερίας.  

 Δείτε φωτογραφίες εδώ