Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Εξεταστική επιτροπή για Παπανδρέου ζητούν οι «Ανεξάρτητοι Ελληνες»

20 βουλευτές του κόμματος θα υπογράψουν την πρόταση και θα την αποστείλουν στα υπόλοιπα κόμματα
Εξεταστική Επιτροπή προκειμένου να ερευνηθούν οι χειρισμοί κυβέρνησης Παπανδρέου και οι λόγοι
που οδήγησαν την χώρα στο ΔΝΤ θα ζητήσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων με αφορμή και τις δηλώσεις του κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη.

Συγκεκριμένα, μετά από σχετική απόφαση της διοικούσας επιτροπής των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» οι 20 βουλευτές του κόμματος θα υπογράψουν την πρόταση και θα την αποστείλουν στα υπόλοιπα κόμματα ώστε «να διερευνηθεί η καταγγελία που έγινε από τον πρώην μόνιμο αντιπρόσωπο της Ελλάδος στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο που επιβεβαιώνει τις καταγγελίες τις οποίες κάναμε, ότι η ένταξη της Ελλάδος στο ΔΝΤ, σε ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει, ήταν γνωστή στον κ. Παπανδρέου και την κυβέρνηση του».

Επιπροσθέτως, εξηγούν πως «Ήλθε η ώρα πλέον οι Έλληνες βουλευτές να αποφασίσουν αν θα μείνουν πιστοί σε αυτά που έλεγαν στον ελληνικό λαό για την σύσταση μιας και μόνης εξεταστικής επιτροπής ή θα συνεχίσουν την συγκάλυψη στον συμμαθητή τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και την κυβέρνηση του. Ζητούμε να υπογραφεί από τον αριθμό των βουλευτών που προβλέπεται από το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής».

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=213926