Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΤΟ «ΑΝΤΙΟ» ΤΟΥ «ΚΟΛΟΣΣΟΥ»


Χειροκρότημα στο «αντίο» του Δέλλα

ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΣΙΩΡΗ
Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν κάτι παραπάνω από συγκινησιακό. Όταν τελείωσε το λόγο του ευχαριστώντας και αποχαιρετώντας επί τους ουσίας όλο
το τμήμα, άπαντες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.
Ο λόγος για τον Τραϊανό Δέλλα που στην σημερινή τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ γνωστοποίησε επί της ουσίας πως κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ολοκληρώνει μια γεμάτη και καθ' όλα επιτυχημένη καριέρα.
Το ραντεβού είχε δοθεί στις 7 στα Σπάτα με τους παίκτες της ΑΕΚ να πραγματοποιούν την τελευταία προπόνηση για τη φετινή περίοδο. Όπως αναμενόταν πάντως μόνο προπόνηση δεν έγινε με το Νίκο Κωστένογλου να μαζεύει τους ποδοσφαιριστές του και να τους συγχαίρει για τον αγώνα που έδωσαν καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς:
«Τελείωσε μια χρονιά με πολλές διακυμάνσεις και θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασίας. Αν στενοχώρησα κάποιους, θέλω να ξέρετε ότι δεν το έκανα επίτηδες, αλλά πάντα είχα στόχο το καλό της ομάδας».«Μια δύσκολη χρονιά τελείωσε. Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας. Μπορεί να μην πετύχαμε όλους τους στόχους που είχαμε θέσει αλλά μπορούμε να πούμε πως κάτι καναμε στο τέλος», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του «Κωστέ» και πρόσθεσε:
Στη συνέχεια το λόγο ζήτησε ο Τραϊανός Δέλλας που φανερά συγκινημένος και τραυλίζοντας σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια της ομιλίας του ο Κολοσσός ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους πάντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, από συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο μέχρι φροντιστές και υπαλλήλους για να ανακοινώσει εμμέσως πλην σαφώς την απόφασή του να κρεμάσει τα παπούτσια του, ευχόμενος σε όλους καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.